Az Originen bannoltak single playerben játszhatnak

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 16.
  • Hír
Link másolása
Az EA újfent módosította az Origin sokat bírált felhasználói szerződését, ezek szerint, akik valamilyen oknál fogva bannolásra kerültek a rendszerben, még mindig hozzáférhetnek az adott játék egyjátékos tartalmához. Ehhez csupán offline-ra kell állítani a keretprogramot.

"Ha letiltott fiókkal rendelkezel, vedd figyelembe, hogy így is tudsz játszani az EA-s játékokkal single player módban" - erősítette meg az EA, hogy enyhített némileg az Origin politikáján. Ehhez nem kell mást tenni, mint a beállítások fülnél kiválasztani a Go Offline menüpontot.

A kiadó továbbá elmondta, hogy a jelenlegi felfüggesztések és tilalmak csupán átmenetiek, ha a felhasználó küld egy levelet, melyben tagadja a csalás tényét és bizonyítja vétlenségét, újra teljes értékű hozzáféréssel rendelkezhet.

Korábban többször is bírálták az Origin politikáját, mivel előfordult, hogy a multiplayer meccseken elkövetett csalások miatt az összes fizetős tartalmat elkobozták a felhasználóktól. Nem ez volt az első eset a rendszer törvényeinek megváltoztatására: nemrég kiderült ugyanis, hogy az Origin adatokat gyűjt a felhasználóktól a háttérben - akkor ezt a funkciót kivágták a programból, és módosították a felhasználói szerződést is.

12.
12.
Giggsy
#11: Hát hallod... Épp most jövök egy Bad Company 2 partiból, ahol a következő elhalálozásaim voltak: sprint közben utolér valaki és leszúr késsel, a mozgásérzékelő gránát még három másodperccel az eldobás után sem jelzi a delikvens helyzetét, aki így simán kinyír, PKM-mel 150 méterről úgy lőnek ki, hogy nem rövid sorozatokat ereszt meg a gyerek, hanem folyamatosan tüzel (nekem az M416-os az már egy négyes sorozat után sincs rajta a célon, holott minden stabilizálós szirszar rajta van) futás közben meglőnek egy M9-essel és azonnal meghalok, holott az közvetlen közelről leadott fejlövés esetén sem képes a one shot kill-re (nekem nem sikerült, kettő minimum kell) mindezek 100%-os energiáról persze, ha már megsérültem volna korábban, érteném. A parti végére az ellenfél két legjobbjának a KDR-je, olyan 35-5 környékén járt. Onnantól kezdve, hogy mindkét csapatban voltak 40-es szint fölöttiek, ez minimum gyanús nemdebár? És ez csak néhány mai eset. Igenis ha az lenne a csalóknak a szankció, hogy az adott megvásárolt példánnyal már nem játszhatnak többet EGYÁLTALÁN, akkor annak talán nagyobb visszatartó ereje lenne. Így viszont szabadon garázdálkodva cseszik el mások játékát.
11.
11.
Quent1n
Nana, ha valaki csal multiban miért is kéne bannolni single-ből is? Azért ez nem így megy srácok. :)
10.
10.
Giggsy
Hát nem tudom, de az tuti, hogy néha az agyvizem fel tud menni, mikor Battlefield: BC2-vel játszva valakit kétszer-háromszor is megszúrok anélkül, hogy meghalna, vagy 40 méterről ölnek meg egy lövéssel egy pisztollyal. Én az ilyen figurákat lazán kitiltanám örökre az online harctérről. Ami azt illeti még azt is megérdemlik, hogy kompletten bannolják a hozzáférésüket a játékhoz. Persze ha valaki ártatlanul kapja a büntetést, az valóban gáz, de akik csalnak azoknak nincs keresnivalójuk az online játéktéren.
9.
9.
Optimus Prime
#8: Mert fizetsz érte! akkor legális. A nagyok is így csinálják.
Ne feledjétek a drogok meg a prostitúció is mehetne legálisba, ha fizetnének a dealerek meg a madamme-ok adót és hasonlókat.. :)

Azért godmode vagy noclip upgrade-ek nincsennek, vagy vannak?
8.
8.
Grabowsky30+
#7: Így van ha fizetsz akkor lehet csalni!
7.
7.
Tulajdonképp saját maguk és magatok ellen beszéltek. Az összes mikrotranzakció semmi más, mind legalizált pénzért vásárolható csalás !!! Álszenteskedő baromság, mert az hasznot termel a kiadónak, így máris szabad, sőt sarkall arra, hogy élj vele !
6.
6.
gustaved
" tagadja a csalás tényét és bizonyítja vétlenségét" Na de, hogy bizonyítom a vétlenségemet?
5.
5.
hedzsooo
#1: Igy van, ne rontsak el azoknak a jatekat, akik tisztessegesen probalnak versenyben maradni, jo erdmenyeket elerni multiban.
4.
4.
Morv
3.
3.
randall13
#2: Előnyszerzés másokkal szemben. Semmi több, de épp elég.
2.
2.
KeXxX
csak 1 kérdés amire senki nem tud majd konkrét választ adni: miért kell csalni? mire jó?
1.
1.
Rabit Wars
Dögöljön meg az összes rohadt csaló , igazuk van bannolni kell az egész profilját az összes játékukkal együtt , steamen is ez van ha steames seron játszol és csalsz Vac ban meg is érdemli a sok mocskos csaló majd máskor el gondolkodik a dolgokon...!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...