E3 2012: Új Marióval és Pikminnel jön a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 17.
  • Hír
Link másolása
Ha már úgyis minden infó kiszivárog az E3-as sajtókonferenciák előtt, a Nintendo elébe megy a sorsának, és maga szellőzteti meg, milyen bejelentésekkel készül a Los Angeles-i expóra. Azt már tudjuk, hogy kint lesz a Wii U, de nagyon úgy néz ki, kapunk új Mariót és Pikmint is.

Idén össze kell kapnia magát a Nintendónak, nem lesz elég, ha eldugja a háttérben a Wii U-t, a platformra készülő játékok bemutatóit pedig összevagdossa a konkurens gépekre írt változatokból. Év végén megjelenés, le kell nyűgözni a rajongókat, és ahogy az a 3DS kapcsán bebizonyosodott: nem árt az sem, ha first-party címek is érkeznek dögivel.

Márpedig lesznek, legalábbis ha hihetünk Shigeru Miyamotónak, a Nintendo kreatív atyaúristenének. Az úriember a spanyol El Mundo magazinnak adott interjúban árulta el, hogy a júniusi E3-ra nemcsak a Wii U-t hozza magával a cég, de kint lesz az új Super Mario Bros.-játék és a Pikmin 3 is, amik természetesen már a tabletkontrolleres konzol újdonságait használják ki. A konkrét részletekre később derül fény, egyelőre nem tudjuk azt sem, mikor lesz a vállalat sajtókonferenciája.

Nagy meglepetésnek egyik cím sem mondható: leszögezhetjük, hogy nincs Nintendo-masina Mario nélkül (a cégnek nem is nagyon érné meg kihagyni a köpcös vízvezeték-szerelőt a buliból), és a Pikmin új részéről is tudjuk, hogy készül, noha a Nintendo eredetileg Wii-re akarta kihozni az anyagot, és csak később váltott át a Wii U-ra.

10.
10.
zola2000
#6: azért koopban nem volt rossz az NSMB, egyébként még az 1985ös SMBben is volt lokál multi (sőt még a 83mas mario brothersben is : )
8.
8.
volkornka
#7: Alátámasztom, nagyon jó. Én a két testvéremmel szoktam játszani.
7.
7.
Kumite
#6: Sajnos nincs senki, akivel játszhatnék Kirby Wii-t, New Mario Wii-t vagy Rayman Originst, de el tudom képzelni, hogy jó szórakozás.
6.
6.
daenath
#5: Fene tudja, azert egy platform jatekba nem illik sehogyse a multi, valahogy nekem az inkabb singli jatek. Csak sajna most a trend, ha kell ha nem mindenbe belegyomoszolik a multit.
5.
5.
Kumite
#4: Már azt is bejelentették, hogy a tavalyi New Super Mario Mii -re fog épülni a dolog, szóval biztosan nem Galaxy 3 lesz.
Reform biztos lesz, már csak a kontroller miatt is, de kérdés, hogy inkább a multiplayert vagy a játékmenet magját érinti-e ez.
4.
4.
volkornka
Nagyon várom. Felmerült az is, hogy lehet reformálnak egy kicsit a Marion.
3#: :D
3.
3.
daenath
Mar a csapbol is Mario folyik, nem hiabba vizvezetek szerelo :))))))))
2.
2.
Kumite
Inkább az a meglepetés, ha nyitócímként kezdene a Mario, ha ez az új cím Wii u indulásával is elindul egyidőben. N64 óta nem volt főszériás, új Mario nyitócímük, csak DS-re a remake Mario 64.
Egyébként nagyon valószínű, hogy a számukra tradíciónális kedd délelőtt lesz az ő időpontjuk E3-on. Microsoft nyit hétfő reggel, Sony pedig hétfő este.

Én meg pótolhatom be az első két Pikmint :) Bár még Marioból is van jópár, ami eddig kimaradt.
1.
1.
Yanez
Hmm...az N,mint mindig rágyúr a rajongókra.Engem meg hidegen hagy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...