Pikmin 3 WIIU

Visszatér a Pikmin, az új rész Wii U-ra jelenik majd meg.
Típus: Akció

Még mindig visszarántja a Wii U a Nintendót

A Nintendo közzétette a pénzügyi évének elsőre felére vonatkozó jelentését: ebből kiderül többek között, hogy az elmúlt fél évben kevesebb, mint félmillió Wii U-t tudott értékesíteni a vállalat.

Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Viszonylag eseménytelenül telt el a múlt hét, ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások - hacsak azt nem vesszük, hogy a Pikmin 3 óriásit zúgott lefelé.

Már a Minecraft vezeti a brit toplistát

Hat hétig tartott a The Last of Us uralma, most az Xbox 360-as Minecraft vetett neki véget. Igaz, megtehette volna a frissen megjelent Pikmin 3 is, de Notch játékával még ő sem tudta felvenni a versenyt.

Pikmin 3 - kezdjük az alapoknál!

A héten jelenik meg a Nintendo Wii U egyik régen várt exkluzív címe, a Pikmin 3, ám bizonyára vannak olyanok, akik nem tudják hová tenni a játékot. A legújabb előzetes megismertet minket az alapokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azt mondják, nagyon meleg lesz a héten, és talán ezért nem is akkora baj, hogy gyakorlatilag alig lesz érdemi megjelenés a napokban. Az ínyencek azért találhatnak olyan játékot, ami a fogukra való!

Félperces Pikmin 3 trailer érkezett

A hónap végén érkezik a Pikmin 3, a Nintendo pedig egy végső rohamot indít a vásárlók meghódítása érdekében. Az új kedvcsináló rövid, de minden olyan finomságot bemutat, ami szórakoztatóvá teszi a játékot.

Közel húsz percen át mozog a Pikmin 3

A Nintendo Direct mai adásában a Pikmin 3 kapta a főszerepet, Shigeru Miyamoto közel húsz percen át mutogatja a Wii U-exkluzív címet. Mondjuk végig japánul, de annyi baj legyen: így legfeljebb nem érted majd a vicceket.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.