Képek és trailer a Star Trek: The Game-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 17.
  • Videó
Link másolása
Jövőre újabb Star Trek-film lát napvilágot a vásznakon, s természetesen a játékadaptáció sem maradhat el. A Namco és a Digital Extremes jóvoltából mi is átélhetjük Kirk és Spock újabb kalandját, ami az IGN birtokába került képlopatok és előzetes alapján nem is néz ki rosszul.

Kirk és Spock ismét arra törekszik, hogy megállítson egy legendás ellenséges fajt, ami a galaxis meghódítására készül. Szóval csak a jól bevált Star Trek-séma ismétlődik meg, ám ezúttal a kooperatív játékmeneten is nagy hangsúly lesz. A játékot a tavalyi E3-on mutatták be, csaknem egy évet kellett várnunk az újabb látnivalókra, s még egy évet arra, hogy a boltokba kerülhessen az anyag. Mivel a film 2013 májusában startol, így a Star Trek: The Game is jövő tavasszal várható, szinte minden jelentős konzolra és PC-re is meg fog jelenni.


17.
17.
Xion
#16: sokak szerint ha nincs egy MMO-nak 11+ millió előfizetője akkor bukott a project, szegények nem gondolnak abba bele hogy jóval kevesebb előfizetővel is bőven vissza lehet hozni a fejlesztés költségeit és szép profitot lehet termelni.
14.
14.
A sztártrekk baromi humanitárius, világbéke, szeretlek tesó, ne gyűlöld a klingont nem tehet róla ha kiírt egy galaxist világából nem tudom elképzelni, hogy lehet ilyen ész nélküli lövöldét csinálni. Nem valóban nem szeretem a ST- világát, a sorozatot, a filmeket (a másodikat már meg sem néztem), de néha-néha véletlen odakapcsolok egy-egy részre valamelyiken és amíg bírom nézem. Ez van, hogy két perc, de néha megvan tíz is :D Viszont ilyet nem nagyon láttam eddig egyikben sem :D

Amúgy az első gondolatom az volt a videó kapcsán, hogy ez valami régi Commodore Amiga arcade játék bemutatója, vagy most mi ?!

Nem jósolok hosszú fényes sikert neki, a rajongók egy perc alatt szétszedik majd, a többieket meg taszítani fogja a kivitelezés minősége (persze ha ilyen marad :)...

Elnézést, hogy ma ilyen negatív vagyok, de azt mégsem akartam írni, hogy "ez, mi ez a szar ez ?" :(((
13.
13.
miki1105
#10: Egyetértek az Elit Force 2 óta nincs normális star trek játék pedig ebből is lehetne rengeteg játékot csinálni mivel sok fan van, nem csak star wars van.
12.
12.
bsg09
#11: Pedig a Generations film arról szólt, sajnos.
11.
11.
romulan
Szomorú, hogy ha hangulatilag a Star Trek világához igazodó játékot akarok játszani, egy 1993-as gamát kell előguberálnom. Az azt követőek nyomorult, gagyi utánzatai valami más, sikeres műfajnak.
Mint ez is. X+1-dik lövölde. Picardot sosem láttam a sorozatban össze-vissza rohangálni valami űrstukkerral, mégsem volt hiányérzetem. Na mindegy.
10.
10.
DON GONDOCS
Az utolsó jó Star Trek játék az Elite Force 2 volt, itt az ideje hogy alkossanak valamit. Még ez az akció-rpg elindíthat valamit.
9.
9.
Scoo
Én örülnék a legjobban ha Mass Effect klón lenne. Sőt! Annak örülnék legjobban ha tucatszám születnének ME klónok. A jótól nem bűn másolni.
7.
7.
bsg09
Átskinezett Mass Effect.
6.
6.
BloodyDeath
Nah még a végén normális Star Trek játékot kapunk kézhez? A képek nagyon szépek, a videonak olyan Mass Effect vs Dark Void beütése van, de ez nem jelenti azt, hogy trágya lesz. Mert ugye bár nem szép dolog a lopás, de ha jól kivitelezik, és kombinálják, akkor szemet hunyhatunk felette.
Mellesleg, ha számitásaim nem csalnak, akkor minimum 3 évet szánnak a fejlesztésre, és ha ez az idő alatt csak egy hurkalét tákolnak össze, akkor az már szánalom aluli, egy igaz róka bőr efekt.
5.
5.
kivenoko
#4. erasmus: Sajnos eddig még én sem... általában silány, tucatjátékok... és amúgy igen, Mass Effect és Dark Void szaga van, de mivel Star Trek, nem csoda h űrkalandok meg lézerstukker :D
4.
4.
erasmus
Én még nem láttam olyan jó játékot aminek a nevében benne van hogy the game...
3.
3.
Optimus Prime
A képek alapján nagyon szép lesz, hozni fogja a film képi világát. A videó alapján nekem Dark Void feelingem van: a fegyverek, mozgás, animáció. És még PC-re is lesz. mi kell még? :)
2.
2.
DON GONDOCS
Digital Extremes és Star TreK akkor ez bisztos jó lesz.
1.
1.
nagyhasÚúúú
Kíváncsian várom. Mass Effect fílingje van kicsit.

Hosszú, hasznos életet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...