Launch traileren a Trials Evolution

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 18.
  • Videó
Link másolása
A héten startol el Xbox Live-on a RedLynx Trials Evolutione, mely elsősorban ügyességünket teszi próbára egy oldalnézetes, crossmotor nyergében. A folytatás érezhetően jobb és nagyobb, mint az előd, s nem utolsósorban négyfős kooperatív módot is építettek bele.

Változatos és sziszifuszi terepeket kell legyűrnünk motorunkkal ügyeskedve a Trials Evolutionben. Voltaképpen a magyar ElastoMania szellemi örökösével van dolgunk, ahol nem csupán az ügyességünkre kell figyelnünk, hanem az órára is. A cím a héten jelent meg Xbox Live-on, most pedig befutott a launch trailer:

12.
12.
Boncsika
#11: #11 Szia,
Nagyon is vannak különbségek!!!
Szerintem neten, e-bay-en olcsóbban jutsz hozzá mint ha bemész egy boltba!
De a www.livekodok.com-ot én is csak javasolni tudom, eddig csak jó tapasztalatom volt vele!!!
11.
11.
kharami
#6: Köszönöm!;) Akkor 576 ban is simán meg tudom venni!? Itt vannak amúgy árkülönbségek? Vagy mindenhol egységes mint a bagóó!:D
10.
10.
shifteeh
Akarom!!! Pécére!!! Most!!!
9.
9.
Vopesz
#1: Microsoft kiadóval a háta mögött nem igazán. Mondjuk szerződésfüggő, hogy mennyi ideig tart az exkluzivitás, de egy évig tuti nem lesz ps3-ra. Az is lehet, hogy utána sem, ezt csak a fejlesztők tudhatják egyelőre.
6.
6.
Mortician
#3: Bármelyik PC-s/konzolos boltban lehet venni "feltöltőkártyát".
3.
3.
kharami
Kár hogy nincs dobozos verzió! Live on mindig meggyűlik a bajom a bankkártyás fizetéssel! Amúgy láttam tölteni is lehet Micro pontokat kóddal! Ilyet hol lehet buyolni?
2.
2.
DON GONDOCS
Hiányoztak már ezek a játékok.
1.
1.
Yanez
PSN-en véletlenül nem lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...