Augusztusban jön a Sniper: Ghost Warrior 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A lengyel City Interactive bejelentette, hogy augusztusban kerül boltokba a Sniper: Ghost Warrior második része. Kíváncsiak vagyunk, ezúttal mit hoznak össze a srácok, hiszen az első rész sem volt tökéletes, valamilyen oknál fogva mégis viszonylag sokan befizettek rá.

A Sniper: Ghost Warrior első része nem volt kiemelkedő alkotás, de valahogy azt éreztük: mégsem kell temetni a City Interactive-ot, a lengyel kiadó megannyi gyatra próbálkozás után valami értékelhetőt is letett az asztalra, amit a játékosok is megháláltak azzal, hogy jópár példányt hazavittek belőle - mármint nem egy ember többet, mert az nyilván hülyeség lenne.

A City fantáziáját is megmozgatta a projekt, licencelte a CryEngine 3-at, és a második részt már azzal hegeszti. A Sniper: Ghost Warrior 2 meglepően jól néz ki, megjelenése - mint a minap kiderült - augusztus 21-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az új motor és a megújult látvány mellé pöpec AI és "eddig nem tapasztalt" realizmus dukál, ráadásul a lengyelek szerint ez lesz az egyetlen modern fegyverviseléssel operáló, sniperes multiplatform cím - és ebbe talán nem is lehet belekötni.

13.
13.
metercsiken
Az első részt nem ismerem, de remélem ez majd jó lesz!?
Az elgondolás tetszik!
12.
12.
Optimus Prime
Én a GMG-n szereztem be, mikor 2000 kulcsot osztottak ki ingyen. A TT: Covert Ops után nagyon érdekelt ez a játék, főleg hogy a csodás Chrome4-et használja. Én hardon egy este végig is vittem. Szenzációs! Remélem nem szállnak el és ez a rész is lesz olyan szórakoztató, mint az elődje. A képek is szépek, a Crysis messze nem ilyen szép és hangulatos. Túl steril és profi.
11.
11.
#6: Menj és nézz inkább animét te suttyó, ne itt rontsd a levegőt.
10.
10.
miki1105
#6: Látom megszólalt az ész, megnézném te mit tennél a helyükben olyan "ellenfelek" ellen mint az EA vagy az Acrivision meg a többi.

Én személy szerint gratulálok nekik hogy így összejött nekik midnen és remélem nagy cég lesz belőlük és majd jönnek a jobbnál jobb a játékok.
9.
9.
biohazard rex
#8: Nagy tévedésben él itt 1-2 ember. A Cryengine 3-at nem kell megvenni, "csak" a bevétel 20% elkéri a crytek. Én azért várom, mert ötlet van a játékban, csak a kivitelezés nem sikerült olyan jóra az első résznél.
8.
8.
Ooorky
Azért látszik, hogy estefele engedi anyuci a gép elé a kölyköket...

Jelenleg amikor nagy kiadók a csőd szélén táncolnak a City Interactive Európa egyik legtőkeerősebb kiadójává vált, ez TÉNY.
Mellesleg nem csak a Cryengine 3-at vették meg, sok mindent összevásároltak tavaly.
7.
7.
ilor14
Nem azért,de ezek szarják a pénzt?Honnan volt pénzük megvenni a Cryengine 3-t meg elkezdeni fejleszteni az új játékot?Nagyon jól megy valakinek... :P
6.
6.
Animejetix
#3: Igazi szutyok játék gyártó cég, el se hiszem hogy juthattak el idáig... Mindenesetre lelkesek.... lehet ez hajtja őket évtized óta..
5.
5.
NoRush
Ez lesz az utolsó esély, amit adok nekik... De talán ezúttal megtérül a bizalmam.
4.
4.
Teuton
#2: Azért még utána is alaposan bugzott, emlékszem hogy részemről rendszeres volt a sziklában kúszás :D
3.
3.
DON GONDOCS
Soha rosszabb játékot, City lesz a következő fps császár?
2.
2.
miki1105
Emlékszem az eslő részre egy tonna patch meg update utána már jó kis játék lett.
1.
1.
Yanez
Durva screenshotok!A játék meg majd biztos elmegy egy sörrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...