Újabb trailert kapott a Datura

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 20.
  • Videó
Link másolása
Május elején érkezik a Datura, a PlayStation hivatalos oldalán található termékadatlapon már hirdetik a megjelenési dátumot. Ezzel együtt egy új trailert is kaptunk a szürreális játékélményt ígérő, Move-ra kihegyezett kalandjátékból, ami bár sok újat nem mutat, de a hangulata lebilincselő!

A Sony formálisan ugyan nem jelentette be a lengyel Plastic Studios és a Sony Santa Monica kollaborációjában készülő, letölthető kalandjáték megjelenési dátumát, de a hivatalos termékadatlapon már olvashatunk róla: a Datura május 9-én válik letölthetővé a PSN-ről. A játékhoz érdemes lesz beszerezni egy PlayStation Move-ot, hiszen az élmény savát-borsát az adja, hogy a játékbeli kezünket egy kontroller helyettesíti, így fogunk felfedezni, autót vezetni, simogatni és jégcsákányozni.

A minap egy új trailer is érkezett az anyagból, ami ugyan sok újat nem mutat, de akadnak azért benne eddig nem látott részletek:

10.
10.
sherex
#8: +1 Mekkora :D:D:D xDxD
9.
9.
5T3V3N
Húhh emberek, hát ez engem a hangulatával nagyon megfogott..::) Jó kis nyomasztó , reménytelen borongós feel..:)
8.
8.
andrys3
Már látom előre, a végén kiderül hogy Raymannel vagyunk :D
2.
2.
BloodyDeath
Nem rosz ez, de még mindig elborzadva nézem, hogy egy darab kézfej életre kelt....tiszta Adam family. Ez teszi eléggé röhejesé az egész hatást.
Ezenfelül tényleg érdekesnek mutatkozik, de nem hiszem, hogy elsőnapos vásárlás lesz. Talán letöltöm, ha unatkozni fogok.
1.
1.
markoci555
először nem jöttem rá mi ez, aztán beugrott, ez az a fatapogatós játék?érdekes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...