Datura PS3

Izgalmas letölthető kalandjáték érkezik a PSN-re: az anyag a Move-ot használja majd.
1472658610

Ezeket kapják szeptemberben a PS Plus-tagok

A Sony is alaposan megnyomja az iskolakezdést, szeptemberben két különösen jó játékot tölthetnek le a PlayStation Plus-előfizetők PS4-re. Az egyik a sikergyáros Journey, a másik a Lords of the Fallen.
1337258637

Datura teszt

Vajon létezik olyan ember a földön, akit ne érdekelne, hova jutunk, vagy mi történik velünk a halál után? Szereted a különleges játékokat, a felejthetetlen élményeket? Ha a Daturát választod, talán választ kapsz egy-két kérdésre, és minden vágyad megvalósulhat!
1334923200

Újabb trailert kapott a Datura

Május elején érkezik a Datura, a PlayStation hivatalos oldalán található termékadatlapon már hirdetik a megjelenési dátumot. Ezzel együtt egy új trailert is kaptunk a szürreális játékélményt ígérő, Move-ra kihegyezett kalandjátékból, ami bár sok újat nem mutat, de a hangulata lebilincselő!
1331898207

Tíz percen át mozog a Datura

Tíz perces gameplay video érkezett a Team Plastic és a Sony Santa Monica legújabb közös projektjéből, a Daturából. A Move-ra kihegyezett kalandjáték talán nem mindenki ingerküszöbét üti majd meg, de a szürreális hangulat kifejezetten izgalmas, és a látvány is kiváló.
1331119800

GDC 2012: Izgalmas Move-játék jön a lengyelektől

A God of War fejlesztőinek közreműködésével érdekes játékon dolgozik a lengyel Plastic stúdió. A Datura kontrollerrel is irányítható, de a PlayStation Move-val érzi igazán elemében magát: a programban a játékos egy komor erdőt fedezhet fel, ahol a Move az egyik kezét helyettesíti.