Max Payne 3 TV-reklám érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 23.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a Rockstar sikervárományosának megjelenése, ennek nyomán már nem csak a beavatottak szembesülnek a Max Payne 3 előzeteseivel, hanem a TV-nézők is. A hétvégén lezajlott NBA-meccs - a Lakers és Spurs összecsapás szünetében vetítették le az új spotot.

Május 15-ig kell kibírniuk a konzolosoknak, hogy végre a kezeik között tudhassák a Max Payne 3-at, a Rockstar még egy lapáttal rátett a marketing tábortűzére - ennek köszönhetően befutott az első TV-reklám is. Frissült a játék weboldala is, ahonnan 3 háttérképet is megszerezhetünk. De mi jó fejek vagyunk, s már innen elérheted őket:

10.
10.
felegyi
Ütött a trailer... kíváncsi vagyok mit raktak össze, mert eddig minden stimmel!
8.
8.
shatterhand
#5: ha filmes játékként tekintesz rá és nem méred a színtiszta játékidőt a videókat állandóan elnyomva akkor jó lesz

a videó az 4óra lesz benne. Ha kapok hozzá 4 óra játékidőt nekem elég. Minden alkalommal végi fogom nézni, annyira egybe tartozik egy ilyen játéknál.
Másfelöl ne legyen illúziód,hogy 10órás lövöldét kapsz. Egyrészt zsibbasztó tud az már lenni, másrészt átmegy unalomba. Nehéz megtalálni a középutat.
Én 4re saccolom a tiszta időt.
7.
7.
randall13
5.
5.
Starkiller89
Csak ne legyen rövid!!!! Legalább egy 10 órás játékidő, meg a szép grafika és a sok újítás, és akkor nálam 10/10 lesz! :)
2.
2.
DON GONDOCS
Jó a zene a trailer alatt, és az akció is látványos, de semmi extra. Várós játék.
1.
1.
Kövezzetek meg, de ennél semmitmondóbb és hangulattalanabb trailert rég láttam. Még az istenverte nyomorék Lollypop chainsaw trailerei is jobban eladják a játékot.. :(

Ettől függetlenül, viszont maga a játék nagyon érdekel és ha nem cseszik el, az év egyik legjobb címe lehet akció kategóriában ! \o/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...