Rayman-folytatás vámpírokkal és szellemekkel?

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku birtokába jutott marketing-felmérés szerint világossá válik előttünk, hogy az esetleges Rayman Origins folytatásában sárkányokkal, vámpírokkal és szellemekkel akasztjuk össze a bajuszt - legalábbis a magazinhoz befutott conceptek ezt sugallják. Jó hír, hogy a Ubisoft gondolkodik rajta.

A kritikusok tavaly kitörő lelkesedéssel fogadták a Rayman: Origins-t, köszönhetően humorának, bájának és csiszolt játékmenetének. A régi idők 2D-s játékai elevenedtek meg előttünk, modern köntösben. Csak elment belőle jó pár példány, mivel szinte minden platformon jelen volt Michel Ancel játéka. A jelek szerint a Ubisoft erősen gondolkodik a folytatáson. A Kotaku birtokába jutott marketingfelmérés alapján joggal hihetjük azt, hogy több mitológiai utalással és lényekkel érkezik második rész.

 

 

A nálunk is megcsodálható képeken tisztán látszik, hogy hősünkkel sárkányokkal, vámpírokkal és szellemekkel csapunk össze. Ódon várakban is megfordulunk, viszont a zseniálisan élénk látványvilága, művészeti stílusa és az előd 2D-s játékmenete továbbra is jelen van. Mindenképpen reménykedünk az Origins folytatásában, bízzunk abban, hogy a Ubisoft már zöld utat adott neki.

4.
4.
Zakkantable
Rayman 2 The Great Escape ez volt e legjobb :D
3.
3.
Hardy
Jó játék mindig is kedveltem, csak sajnos ma már nem köt le. :D
2.
2.
PBalazs
Ennek örülnék. Az Origins zseniális lett, ha megjelenik tuti vétel.
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...