Rayman Legends PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A Rayman Origins folytatása: még szebb, még változatosabb, még izgalmasabb!
Típus: 2D-s, Akció, Platform

Újabb játékot tett ingyenessé PC-n a Ubisoft

A Child of Light után a Rayman Legends PC-s változatát tette ingyenessé a francia kiadó, hogy gördülékenyebben teljenek az otthon töltött hétköznapok. A cég állítása szerint további akciókra is számíthatunk majd.

Befutott az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ugyan a Rayman Legends nem tartozik a legújabb címek közé, de ez semmit nem von le a Ubisoft 2013-ban bemutatott platformerének az értékéből. Ha még nem rendelkezel a játék valamelyik kiadásával, itt az idő, hogy lecsapj rá!

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Az előző havi PlayStation Plus kapcsán azt mondtuk, hogy 2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ennyire: a májusi hónap szintén remek felhozatallal büszkélkedhet.

Michel Ancel szeretné folytatni a Rayman-sorozatot

A Rayman megálmodója, Michel Ancel nemrég az Instagramon közzétett friss bejegyzésben jegyezte meg, ha végez jelenleg is futó munkáival, szívesen készítene új Rayman-játékot.

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Szeptemberben jön Switch-re a Rayman Legends

A Ubisoft még januárban jelentette be, hogy a Nintendo konzoljára költözik Rayman legutolsó kalandja. Most napra pontos dátumot kapott a Definitive Edition, amihez a premier előtt még egy demó is érkezik.

Előkerült és tölthető a Rayman SNES prototípusa

Nem ez az első alkalom, hogy felbukkan Rayman hivatalosan soha be nem jelentett és meg nem jelent SNES-kiadása, viszont ez az első lehetőség, hogy a nagyérdemű is kipróbálhassa a prototípust.