Rayman Legends PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A Rayman Origins folytatása: még szebb, még változatosabb, még izgalmasabb!

Elhunyt Emile Morel

Morel több játék meghatározó figurája volt, a Ubisoft Montpellier közleményben tájékoztatott a halálhírról. A kreatív rendező mindössze 40 éves volt.

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

Íme, a PlayStation Plus-előfizetések szeptemberi játékai

Rengeteg fantasztikus játékkal bővül a PlayStation Plus Essential, Premium és Extra előfizetési szintje is.

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.

Újabb játékot tett ingyenessé PC-n a Ubisoft

A Child of Light után a Rayman Legends PC-s változatát tette ingyenessé a francia kiadó, hogy gördülékenyebben teljenek az otthon töltött hétköznapok. A cég állítása szerint további akciókra is számíthatunk majd.

Befutott az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ugyan a Rayman Legends nem tartozik a legújabb címek közé, de ez semmit nem von le a Ubisoft 2013-ban bemutatott platformerének az értékéből. Ha még nem rendelkezel a játék valamelyik kiadásával, itt az idő, hogy lecsapj rá!

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!