Friss képeken a Lost Planet 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 26.
  • Képek
Link másolása
A Capcom csaknem egy tucatnyi ropogós screenshotot tett közzé az e hónapban bejelentett Lost Planet 3-ból, annak örömére, hogy elindult a TPS hivatalos oldala. Fagyos környezet visszatér, új főhőst kapunk, új rémségeket - vajon egyszer tényleg hazatérünk? Csekkoljátok!

A Spark Unlimited eddigi teljesítménye - enyhén szólva is - felemás volt, sem a Legendary, sem a Turning Point nem hagyott bennünk kellemes emlékeket. Ennek ellenére reméljük, hogy a Capcom gatyába rázta a srácokat és a rajongói elvárásoknak megfelelő új Lost Planetet kapunk a pénzünkért. Az új képeket (jó, vannak köztük régiek is) látva nincs okunk a panaszra. Vár mindenkit a hivatalos szájt.

5.
5.
markoci555
nagyon jó kis fantázia kell ilyen őrült szörnyek megalkotásához, tetszenek
4.
4.
BloodyDeath
Nahh ez eléggé jónak tünik. Az első részt nagy karmoltam, szerintem igencsak jóra sikeredett. Noha nem azt mondom, hogy fergeteges élményt biztosított maga a játék, de azért ellehetett vele játszani, de azt megkell hagyni, hogy volt benne jó pár felejthetetlen pillanat, meg azok a felhőkarcolókat megszégyenítő magaságokba törő rovar irtás tényleg kellemes móka volt.
A második része...........nos az nem nagyon feküdt számomra, mert tulságosan is multira kihegyezett játékot kaptunk, és jómagam nem igazán rajongok a szórakoztató ipar nyujtotta kikapcsolodás eme formájáért. De nem is mondom azt, hogy egy híg ratyi alkotással lenne dolgunk. De tudjátok izlések és pofonok.
Ezen felül reménykedek abban, hogy a harmadik része vamilyen formában vissza fog térni az első alkotás szálaihoz.
2.
2.
metercsiken
Szép, szép...de remélem jó is lesz, mert az az első rész nekem nem jött be sajnos!
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...