Lost Planet 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Lost Planet a Spark Unlimited gondozásában.
Típus: Akció, TPS

Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

Vasárnap a hátunk mögött hagyjuk a júliust, így várható volt, hogy a Microsoft hamarosan megvillantja, mivel készül az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek kedveskedni a következő hónapban.

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!

Bezárt a Lost Planet 3 fejlesztője

Lehúzta a rolót a Lost Planet 3, a Legendary és a Yaiba: Ninja Gaiden Z fejlesztője, a Spark Unlimited. A Los Angeles-i székhelyű brigád minden munkavállalója lapátra került, a készülő játékokat törölték. Szomorú!

Megmenekül a Lost Planet 3 multiplayer módja

Úgy tűnik, túléli a Lost Planet tavaly megjelent harmadik része a GameSpy-szerverek leállását. Sajnos a statisztikáink elvesznek, de a rajongók legalább tovább játszhatnak.

Bukta volt a Lost Planet 3

Bár a Capcom legtöbb új címe az elvárásoknak megfelelően teljesített, a Lost Planet harmadik része csúfos bukta volt - alig 300 ezer darabot adtak el belőle világszerte. A cég továbbra is nyereséges.

Lost Planet 3 teszt

A japánok az elmúlt évek során rájöttek arra, hogy ha a nyugati igényeknek meg akarnak felelni, akkor nyugati fejlesztővel kell összerakatni a Lost Planet 3-at. A végeredmény tisztességes, de korántsem maradandó.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Launch traileren a Lost Planet 3

A tengerentúlon már kapható a Capcom várva-várt játéka, hozzánk pénteken, azaz augusztus 30-án érkezik a Lost Planet 3. A közismert fagyos bolygóra térhetünk vissza, igaz, egy előzménytörténet keretében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!