Hivatalos a Rayman Legends

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Rayman Origins folytatása, ami játékmenetében ugyan az elődhöz igazodik, viszont a tematika a mítoszok és a legendák köré koncentrálódik. A játékról a napokban egy videó is kiszivárgott - ez a kiadó szerint nem tükrözi a program végleges állapotát.

A Ubisoft nem tagadta sokáig, miután megállíthatatlanul elkezdtek kiszivárogni az új Raymanről szóló infók és látnivalók, megerősítette, hogy Michel Ancel és montpellieri stúdiója már dolgozik a Rayman Origins folytatásán. A Rayman Legendsről - merthogy ez lesz az anyag címe - további részleteket nem tudtunk meg egyelőre, de a kiadó azt is megjegyezte: a napokban megjelent videó nem fake, igaz, csupán belső felhasználásra készült, nem is tükrözi a játék végleges állapotát.

Az új Raymanről először egy marketinges kérdőívben olvashattunk, később pedig attól volt hangos az internet, hogy a Ubisoft levédette a Rayman Legends címet (jajj, éppen ez a játék neve is!). A pontot az i-re a fenti videó tette fel, ami egyszersmind világossá tette a kiadó számára, hogy nem érdemes tovább titkolózni.

A trailerből az látszik, hogy a Rayman Legends játékmenete az Originsére hajaz, viszont a történet mítoszokra és legendákra épít majd. Az igazi érdekességet a Wii U és az ahhoz köthető egyik spéci funkció feltűnése jelenti: mint arról korábban beszámoltunk, az újgenerációs konzol kontrollerébe NFC chipet ültetnek, az érintés és vezeték nélküli adatátviteli technológia jóvoltából pedig nem csak könnyedén fizethetünk majd a tableten keresztül, de a videóban is látható módon plusz tartalmakhoz juthatunk a játékban, ha az erre alkalmas akciófigurát odaillesztjük a kütyüre. Skylanders, valaki?

7.
7.
Kumite
#6: Ha van eszük a kiadóknak (van), akkor nem mindent bábuzással fognak megoldani, hanem olcsóbb letölthető DLC-ként is elérhetővé teszik a dolgokat.
Skylanders: Spyro's Adventure játéknál még oké, hiszen gyerekeknek készült, hadd gyűjtögessék csak a figurákat azok, akik megtehetik. Elég jó húzás is volt, ömlik is a pénz belőle.
Azt viszont ők is tudják, hogy nem akar mindenki porfogóra költeni. Bár azt is tudják, hogy aki nagyon akar egy bizonyos DLC-t, az ígyis-úgyis megveszi. Ez esetben viszont előre látom, hogy az eBay-t el fogják árasztani a kacatok :)
6.
6.
Kreto
hmm vegyes érzelmeim vannak még mindig a wiiu val kapcsolatban. Bár a controller ilyen formában kicsit feldobhatja a játékbeli csapatmunkát. De ez a bábus megoldás kicsit költségesebb mint egy cheat code, easter egg vagy ingyen dlc :(
5.
5.
sherex
#3: Csak annyit mondok : Ha nem veszel WiiU-t akkor megnézed youtube-on vagy átmész spanhoz akinek van WiiU-ja meg Rayman Legends-e. Ennyi
4.
4.
Gamelord
#3: Csak e miatt valószínűleg nem fognak, de ez csak egy csepp a Wii U marketingjéből. Jó kis E3nak nézünk elébe :)
A játék eléggé bejövős.
3.
3.
MoRT2195
Csak hát ahhoz amit a videó végén lehet látni kell majd egy Wii U is, és kétlem, hogy a kulákokon kívül venne valaki csak ez miatt egyet.

Pont ma vittem végig az Originst és nagyon tetszett, szóval már várom ezt a részt :)
2.
2.
hakydakillah
1. a végén jött a lényeg, nagyon kíváncsi leszek azokra a pályákra :-D
1.
1.
sherex
Azé az AC II-es pályára kíváncsi vagyok xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...