Bitang jó képeken a Sniper: Ghost Warrior 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 30.
  • Képek
Link másolása
Nem hittük volna, hogy valaha is kitörő lelkesedéssel fogadjuk a City Interactive-től származó kedvcsinálókat, de pont erről van most szó. A lengyel kiadó az utóbbi időben összekapta magát, s ontja magából az ígéretesnek tűnő játékokat. A Sniper: Ghost Warrior 2 megér egy misét.

Egy 7.62-es golyó barátságos sérülést tud okozni, ha mondjuk szerencsétlen helyen találja el az áldozatot: leszakad a feje, a karja, vagy a lába. A Sniper: Ghost Warrior folytatásában a realisztikus élmény az előtérbe kerül, reméljük azért némi taktika is bekerül a kalapba a szimpla lövöldözés mellett. A látványért a CryEngine 3 felel majd, tegyük hozzá remekül. A játék még idén megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

 

 

30.
30.
xxxgamer4ever
Háát most lehet csúnyát mondok, de ahhoz képest hogy Cry Engine nekem nem elég szépek még ezek a képek. Az az engine többet is tud ennél, habár ezek korai képek a megjelenésig sokat javulhat a dolog.
Az első résszel nem játszottam, de lehet letöltöm valahonnan...
Ezt viszont valószínű beszerzem a megjelenés után kevéssel, kivéve akkor ha nagyon-nagyon lehúzzák!
29.
29.
Giggsy
Most komolyan, élő sebességnél fel fog bárkinek is tűnni, hogy a leszakadó végtag jobb, vagy balkéz? Oké, amatőr dolog ilyen hibát véteni egy promóanyagban, de azért nem ez a legfontosabb... Az első rész egészen jó kis játék volt minden hibája ellenére. Persze mindenki letorrentezte aztán szidja, hogy milyen szar, holott a kiadás után egy-másfél hónappal már volt is egy patch ami a játékmenetbeli hibák 90%-át javította. A történet szar volt, a hentelős FPS rész szar volt, de amúgy elég jól eltalált játék volt, főleg City Interactive szinten. Ha kicsit még lassabbra vették volna a játékmenetet, akkor nem csak City szinten lett volna jó. Én úgy látom tanultak a régi játékaik hibáiból, a SGW is sokat fejlődött a patch-eknek köszönhetően, és az eddigi infók alapján a második rész kifejezetten jónak ígérkezik. Aki meg azzal jön, hogy úgy is szar lesz, mert City... na annak csak gratulálni tudok.
28.
28.
Mortician
#27: Nem, de nézhetjük akár úgy is, hogy még ilyen apróságokra se képesek odafigyelni. Engem is érdekel a játék, de az ilyen hibákat már ideje lenne maguk mögött hagyni.
27.
27.
NoRush
Mert engem játék közben biztos az fog érdekelni, hogy rossz kéz szakadt le, micsoda gameplay-t megtörő orbitális hiba, HÚHA :\
26.
26.
Dercsi
Nekem az első rész is nagyon tetszett. Az hogy voltak benn hibák??? Na és... Kihívásnak kell tekinteni azt kész! Én már nagyon várom!
24.
24.
MoRT2195
Ez a City tényleg selejt, még marketingolni sem tud rendesen... nem elég, hogy a játékaik szarak voltak eddig, és kéne nekik egy kis hírnév. Nem... még a látványos képeken is azt vesszük észre, hogy rossz. Hát nem igaz, hogy ilyen idióták, hogy kétszer is rossz kezet raknak oda. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok már erre a játékra, hogy vajon ez mennyire lesz kaka.
23.
23.
Optimus Prime
#14: Heh, azt hittem csak nekem szúrt szemet. Remélem nem megy hentelésbe. L4D és Dead Space címeknek jól áll, de másnak...
A City játékaiban az a jó, hogy gagyi, ettől szórakoztatót, mert olyan rossz, blőd, B-movie, hogy már szórakoztat. akárcsak a TT: Covert Ops, olyan rossz volt, hogy már élveztem. A legtöbb játék nem adja ezt meg. Félek elszáll a City is és mainstream szarokkal jönnek. A Sniper alázza oda-vissza a Crysis játékélményben és hangulatban, ez meg grafikában és designban.
22.
22.
mysterion
Mintha az lett volna a címben, hogy "bitang jó képek".....
21.
21.
Wackor
#14: Tényleg, fel se tünt :D
20.
20.
giga321
#14: Basszus és tényleg :D , de rossz.
19.
19.
greenmelon
#18: Haha, ott is rossz kar van. :D
18.
18.
felegyi
#14: És mi a helyet az 5. képpel? :)
17.
17.
Berkes2000
Ha jobban belegondolok, ez lehet hogy nem hiba hanem easter egg!!! :)))
15.
15.
greenmelon
#14: Jó szemed van, szerintem másnak fel se tűnt. :D
14.
14.
Berkes2000
Tudom nem ezt kell nézni bla-bla-bla, de a 7. képen az arcnak a bal karja szakad le, viszont a leszakadt darab az egy jobb kar! :D :D :D
12.
12.
crytek
Az első rész kimagaslik a City eddigi játékai közül! Nem is véletlen a több mint 1 millió eladott példány! Chrome Engine 4 is szépen odatette magát benne. Nem is értem miért mellőzik azt a graf engine-t.
11.
11.
lackosor6
#10: World of Goo mond valamit? Egyébként a mai FPS-ek nagy rész élvezhetetlen szar, amit a látvánnyal kendőznek el...
10.
10.
Necreon
9.
9.
MoRT2195
Szépnek szép, de az előző részben sem a grafikával volt a gond, hanem azzal, hogy a játék egy élvezhetetlen szar volt.
8.
8.
kirschakos
#6: Ja... tényleg tök ronda, most hogy mondod :facepalm:

Ez a játék most felkeltette a figyelmem azt kell hogy mondjam.
7.
7.
Bako
Leszakadó végtagokból nem lesz hiány
6.
6.
MaximumGame
Jó kis Photoshop ... nem nagy szám ez a grafika....
5.
5.
barackostej
Hát nagyon jól néz ki, de azért várjuk ki a végét. Nem csak a grafika miatt csúsztak el a jégen a CI-os játékok. Pl az első részben is hiába volt Sniper a játék címe, rákényszerített arra, hogy egy hangtompítós pisztollyal vívjak pár méterről közelharcot 8-10 ellenféllel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...