Hét percen át mozog a LittleBigPlanet Karting

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 3.
  • Videó
Link másolása
A United Front Games újabban nemcsak az átnevezett True Crime-on szorgoskodik, gőzerővel készül a srácoknál a LittleBigPlanet Karting is, ami kis túlzással a ModNation Racers sackboyos változata lesz. Mondjuk nem tudjuk, miért szabadkozunk, a fejlesztők is ezt mondják a projektről...

A United Front Games bevallása szerint a LittleBigPlanet Karting sok tekintetben hajaz majd a fejlesztők előző játékára, a ModNation Racersre, csak itt a környezetet lecserélték LittleBigPlanet-témájúra. A név persze kötelez, a testreszabhatóság még inkább jelen van, mint eddig: ha nem tetszik a kart játékokra jellemző fegyverfelhozatal, átalakíthatod, sőt még a mesterséges intelligenciába is belenyúlhatsz! A Gamespotnak 7 percen keresztül mutogatták a játékot, ami egyébként még idén megjelenik PS3-ra. Köszi, ampeeer!

3.
3.
KeXxX
ebből demó kellene majd, mert így videó alapján nem jön át. (legalábbis nekem)
2.
2.
Robbie17
Mekkora lesz! Nagyon várós :)
1.
1.
keiji maeda
nekem ebből még midnig a Crash Team Racing a legjobb, egy olyna kéne megint ! abba nem volt enyire bonyolult pálya manapság túlbonyolítják pedig egy ilyen kis bolond játéknak szerintem nem az a lényege :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...