LittleBigPlanet Karting PS3

Őrült autóversenyként tér vissza a LittleBigPlanet, új kormánykiegészítővel.
Típus: Arcade, Autóverseny, Kart

Tízéves a LittleBigPlanet

Ki hitte volna, hogy a Media Molecule bájos PS3-exkluzív platformere október 27-én volt tízéves? A fejlesztők egy érzelmes blogposztban emlékeznek meg az évfordulóról és a már megszépült emlékekről.

Frissítve: Bezárt a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata?

A vártnál hamarabb ért véget a Smash + Grab próbahétvégéje, a játékot fejlesztő United Front Games ugyanis lehúzta a rolót állítólag. Azt még nem tudni, hogy mi lesz azokkal, akik befizettek a multiplayer bandaháborúra.

LittleBigPlanet 2 - látnivalókon az új DLC-k

A héten két DC Comics témájú DLC-t kap a LittleBigPlanet: az elsőben szuperhősös jelmezbe bújtathatjuk Sackboyt, míg a második egy Premium Level Pack lesz. A Sony további négy csomagot tervez a játékhoz.

Frissítve: LittleBigPlanet-bejelentés készül

Mozgolódik a Sony, és szinte biztosra vehető, hogy LittleBigPlanet témájú bejelentést kapunk napokon belül. Egy frissen kiadott teaserben Super Sackboyt láthatjuk, aki már repülni is tud. Készül a folytatás?

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

LittleBigPlanet Karting teszt

A Sonynál bevett szokás, hogy egy jól menő platformsorozata előbb-utóbb egy kartjátékban születik újjá, ezúttal Sackboyon és társain a sor. Szerencsére a nagytestvérhez hasonlóan, itt is kiélhetjük a kreatív vénánkat.

Launch traileren a LittleBigPlanet Karting

Hosszú hallgatás után támadnak fel a kartjátékok; elsőként Sackboy indul egy önfeledt kocsikázásra a felhasználók által készített pályákon. A LittleBigPlanet Karting éppen pénteken landol a boltok polcain, ennek örömére az elmaradhatatlan launch trailert is fellőtték a készítők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!

LittleBigPlanet Karting - halloweeni száguldás

Adósok vagyunk még a LittleBigPlanet Karting mindenszentekre élesített előzetesével, ami mellett nem szabadna elsiklanunk, hiszen a PS3 egyik legígéretesebb alkotásával van dolgunk. A jeles ünnep alkalmából Sackboy egyebek mellett vámpírnak, csontváznak, ördögnek és töknek öltözik.

Sztorizunk a LittleBigPlanet Kartingban

A PlayStation-hívők joggal lehetnek büszkék a LittleBigPlanetre; amihez a címnek köze van, arannyá válik, és a LittleBigPlanet Karting is remek szórakozásnak tűnik. A legújabb trailer a játék sztoriját mutatja be, Sackboy összeakasztja a bajszát a gonosz Hoarddal.