Már gyártják az Xbox 360 utódját?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
Az IGN információi szerint a Microsoft következő generációs konzoljának fejlesztése olyannyira előrehaladott, hogy már javában gyártják Texasban. A munkálatok Austinban zajlanak, a Flextronics cégnél - árulta el a magazin névtelen forrása. Ők rakták össze az eredeti Xbox-ot és a 360-at is.

Az IGN forrása szerint a már javában a gyártósoron lévő Xbox 720-ak az úgynevezett debug típusok, melyeket a fejlesztőknek szánnak, nem pedig a kiskereskedelmi forgalomba kerülő SKU-k. Utóbbiakat valószínűleg kínai gyárakban szerelik össze.

"Az Xbox 360-hoz olyan új módszereket találtunk fel, mellyel meghosszabbítható az életciklusa, mint a kontroller-mentes élmény a Kinect segítségével, nem beszélve az új dashboardról és az új szórakoztatóipari partnerségekről sem." - olvashattuk a Microsoft közleményében. "Mindig azon gondolkozunk, hogy mi a következő lépés a platformmal. Ezen túl nem szeretnénk kommentálni a híreszteléseket és spekulációkat".

Egy dolog biztos: nem tolható ki a végtelenségig az életciklus, a redmondiaknak a jövőbe kell nézniük. Lehetséges, hogy az Xbox 360 utódjának első példányai már a gyártósoron vannak?

A Flextronics nem nyilatkozott az ügyben. Az biztos, hogy az idei E3-on a Microsoft biztosan nem mutat be új hardvert - ezt korábban már hangoztatták. Vagy minden csupán elterelő-hadművelet?

21.
21.
TEEBEEX360
Jöjjön csak! Úgy se veszem meg az első évben. Várok vele míg kijavítják az esetleges hibákat és lesz rá elég játék.
20.
20.
Macccy
Csak a tervezéskor egyszerűen nem számoltak a globális felmelegedéssel! :)) (ahogy egyébként a sony se nagyon)

Viccet félretéve, a hírhez kapcsolódóan én is azokkal vagyok egy véleményen - nem mintha ez befolyásolná a világ történéseit - hogy a hír vagy egy újabb sóderbánya-szökevény, vagy pedig tényleg csak az első kísérleti prototípusok összerakása folyik és leghamarabb Q4 '12 -ben kezdhetik meg a fejlesztők a leendő címek konkrét fejlesztését a majdani vasakra. (tervezés már folyamatban lehet, de konkrét fejlesztés még hardware híján valószínűleg nincs) Én nem aggódnék továbbra sem, hogy egy-másfél éven belül "kifutó" konzol lesz bárki otthon dédelgetett indukciós főzőlapja, akár Sony, akár Microsoft gépről legyen is szó.
19.
19.
p3ti
#17: Csak hogy nem a gyártó soron álltak a munkások hogy : hm , mit kéne bele tenni ? Hanem le volt írva mit kell összerakni , ezt nem a gyártó soron kúrták el , hanem az MS nem számította bele hogy megfog főlni a gép . Remélhetőleg nem esnek még1x ugyan abba a hibában
18.
18.
Fight!
Az is igaz :D Amit az elején leműveltek....
17.
17.
zola2000
"már javában gyártják Texasban. A
munkálatok Austinban zajlanak, a
Flextronics cégnél - árulta el a magazin
névtelen forrása. Ők rakták össze az eredeti
360-at is."

hát, nem tudom ki hogy van vele, de akárki is gyártotta anno az első x360akat, én nem bíznám rájuk mégegyszer ^^
16.
16.
Fight!
"15:
Annyi különbséggel hogy a Vita már javában be volt jelentve és tudtuk a megjelenséi dátumot is, és mivel szeretik boncolgatni a next gen konzolok témáját ez is csak 1 találgatás, hiszen már érvekkel alátámasztva tudjuk, h idén nem lesz x360 és ps3 utód csak maximum jövőre.
15.
15.
Starkiller89
#14: PSP-ből is kiadtak egy lite verziót...és nem sokkal később meg kijött a VITA. X360-ból is kiadnak egy olcsóbb verziót és nem sokkal később nem kizárt, hogy jön a 720 vagy mi. :) Logikus lenne nem? :)
14.
14.
p3ti
Én csak azért bánnám mert itt van még egy tonna cím amivel szívesen játszanék , de nem haladok velük . Nekem várós a kövi box , valszeg megint meg veszem megjelenéskor .
13.
13.
kharami
#12: Rosszul fogalmaztam, ha az E3 mas hír nem kacsa és tényleg nem mutat be semmit a mikró!
12.
12.
kharami
#11: Ne vegyél erre mérget! A jelenlegi konzolok még pár évig biztosan bimbóznak, aztán szép lassan elcsendesülnek! De még mennek majd ;) ! Amúgy meg ahogy lentebb is irtam, kizártnak tartom, hogy év végén vagy jövő év elején legyen valami! Majd talán a köv E3 mon bemutatják és akkor 2013 végén vagy 2014 elején jöhet! Ha az E3 mas hír kacsa!! Ha nem és bemutatnak valamiket, akkor talán elképzelhető, hogy nemsokára megjelenik!;) Én ezt vallom!
11.
11.
Normod
kár hogy kiadják.mert mostmár nem lesz menö a Xbox 360 slim arcede
9.
9.
kharami
Hát akkor vagy ez a hír kacsa vagy az, hogy nem mutat be semmit az E3 mon! Mert ha az E3 mas hír az igaz, hogy nem lesz semmi, akkor szerintem még sehol nem gyártják ezeket! MINDIG szokott lenni E3 mon demo a nextgenből mielőtt kidobnák rá 1 vagy fél évre később! El nem tudok képzelni, hogy bemutató nélkül év végén, vagy jövő év elején jönne a nextgen! Plusz semmi címről konkrétumot nem tudni, ilyenkor anno már az x360 as exluziv címekről rég láttunk bemutatót vagy bármi nemü anyagot! Úgyhogy itt valamelyik hír szerintem nem igaz!
7.
7.
Hardy
Előbb utóbb úgy is befog következni a konzolváltás, kíváncsian várom milyen lesz az új xbox, de nekem egyenlőre jó a sajátom. :)
1.
1.
Necreon
Nem tudom mi benne a meglepő, ha év végén / jövő év elején lesz valami a dologból, egyértelmű hogy a fejlesztőknél már sokkal sokkal előbb landolt egy tesztpéldány...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...