Már aktívan fejlesztik a Beyond Good & Evil 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 7.
  • Hír
Link másolása
Megannyi félinformáción és kétségen túllépve, Michel Ancel megerősítette, hogy csapatával gőzerőre kapcsoltak és már javában benne vannak a Beyond Good & Evil 2 munkálataiban. A projekt sorsa már nem kérdés, viszont csak a következő generációs hardverekre lát napvilágot.

Az elmúlt években számos alkalommal bicsaklott meg a hitünk a Beyond Good & Evil 2 felé, miután rengeteg olyan hozzászólás született a fejlesztők részéről, ami kétségessé tette a folytatás készültét. Sok minden függött a Rayman Origins teljesítményén is, a sorozat atyja, Michel Ancel viszont megerősítette, hogy a fejlesztés következő fokozatba kapcsolt, s innen már nincs visszaút.

"A fejlesztés aktív szakaszában vagyunk, s ebben a pillanatban csak a játékra koncentrálunk, s arra, hogy a lehető legjobb játékot alkossuk meg, amit tudunk." - nyilatkozta a minap Ancel egy videointerjú során.

Az úriember újfent leszögezte, hogy a Beyond Good & Evil 2 csak a következő generációs hardverekre lát napvilágot, amit azzal indokolt, hogy ez egy igen ambiciózus projekt, s szükség van az újabb technológiákra ahhoz, hogy az ötleteiket formába öntsék. Először is: elkészítik a játékot, aztán majd meglátják, hogy min fog futni. Nem ígérik azt sem, hogy 2013-ban már megjelenik.

Még a Mirror's Edge előtt része volt a koncepciónak, hogy a játék számos parkour elemet tartalmaz majd, az is biztos, hogy megmarad a harmadik személyű nézőpont - a Prince of Persia, vagy az Assassin's Creed megoldása közelebb áll a BG&E 2-höz. A dinamikus kameranézetnek köszönhetően szinte rázkódni fog a kép az akció közben, ahogy követi Jade mozdulatait.

Jó hír, hogy a 2008-as bejelentés követően végre teljes gőzzel készül a játék. Emlékeztetőül tekintsük meg a cím 2009-es trailerét - ezúttal FullHD-felbontásban!

11.
11.
#3: Nem kicsit ! De attól még jó... :D
10.
10.
Wikho
Azt hiszem pár helyen már el lett mondva, hogy ez a trailer nem hivatalos, kamu.
9.
9.
giga321
Trailer óta várom ezt a játékot ideje lenne már de egy Mirror's edge 2-őnek is örülnék.
8.
8.
LiMiT
Nem szólom le a kinézetét, mert hát azzal nincs is baj, de ez alapján köze nem lesz az első részhez amit nagyon bánok. Persze tudom hogy ez egy százéves trailer, meg az első rész már régi, de akkor is. Ez alapján ez nem folytatás lesz, hanem inkább valami remake, vagy előzmény, amit megint csak rettentően bánnék, hiszen az első rész a legeslegkedvencebb játékom mind közül!... de ne legyen igazam...
6.
6.
nero66
Jézusom, mit csináltak ezzel a játékkal... Mi köze van ennek az 1-hez? Az 1-et imádtam de úgy látszik a 2 már nem fog annyira tetszeni, pedig mennyire vártam.... :(
5.
5.
Raatkainen
#4: Nekem is Win7 64bit-em van, de működik:)
4.
4.
Giggsy
Véégre :) Annyira régen vártam már! Most már csak az kéne, hogy az első rész játszható legyen Win7 64bit-en.
3.
3.
shatterhand
kicsit túl van hájpolva ez a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...