Uncharted 2 - az összes DLC ingyenes lett

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 9.
  • Letöltés
Link másolása
Jó hír azok számára, akik a maximumot szeretnék kisajtolni az Uncharted 2: Among Thieves tulajdonosai számára. Ha van egy elfekvő, porosodó példányod, nosza kapd elő és tölts le hozzá az összes, eddig a napig fizetős letölthető tartalmat - teljesen grátisz.

A Sony elérhetővé tette Drake utolsó előtti kalandjának összes DLC-jét teljesen ingyen. Az Uncharted 2: Among Thieves-hez a következő csomagokat tölthetjük le ellenszolgáltatás nélkül: Drake’s Fortune Multiplayer Pack, The Golden Gun Pack, The PlayStation Heroes Skin Pack, The Sidekicks Skin Pack és The Siege Expansion Pack.

Egyelőre még az amerikai PS Store-ban él az ajánlat, de remélhetőleg más régiókban is rátehetjük a mancsunkat a heti frissítés napján. Tudjátok: a legjobb ára annak van, aminek nincs ára. Nincs rá jobb mód, hogy újfent elővegyük a mások rész többjátékos szekcióját.

14.
14.
LAZLOW20
''Ha van egy elfekvő, porosodó példányod''
Porosodó példány?Minden kéthonapba elöveszem és újból kitolom,föleg most hogy az elsö részt is sikerült beszereznem újra kitolom mind a hármat.Amúgy nekem a második rész multija jobban bejött/bejön mind a 3 é,és még mindig sokan tolják.
3#Mai napig sokan tolják a multiját,de az ingyenes DLC-k után majd mégjobban fel lendül.
13.
13.
dante92
Éppen most bonyolítottam le egy üzletet az első részével (ecsém, semelyik boltban se kapni, ahol meg mégis, ott 6.000-ért sóznák rám...). Jövőhéten megjön. Utána megpróbálom mihamarabb beszerezni ennek a folytatását és letölteni hozzá a DLC-ket.

#9: Sajna nekem nincs meg a Kill Zone 3, de a második részét még mindig tolják. Igaz csak egy szerver fut, de az folyamatosan. Ma is rengeteget játszottam a multijával. Remélem az Uncharted 2 multija nem üres.
12.
12.
Lachgas
Na pont most akarom megvenni box-ba mind a 3 részt 100 euróért. Mivel ki maradt mind a 3.
11.
11.
Dark_Temptation
uram atyám!! jó, hogy még nem vettem meg a dlc-ket :) pedig mostanában terveztem !!! huhuuuuuu :D
10.
10.
Jinbobo
#3: most hogy ingyenes lett, tuti ismét rengeteg player lesz multiba!
8.
8.
Szbarn
sajna ilyen sincs a microsoftnál :S
6.
6.
danez11
#3: tévedsz barátom, rengetegen játsszák még a multit
5.
5.
KeXxX
még jó hogy nem adtam el :D
3.
3.
Starkiller89
Jaja, csak az a baj, hogy már szinte senki sem játszik vele multiban :D így meg szinte teljesen mindegy, hogy ingyenes e vagy sem. De viszont jó pont mindenképp. 3 sajna kimaradt, nincs már PS3.
1.
1.
sherex
NA ez most jó pont a sony-nak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...