Újratervezett Razer Naga gamer egerek érkeznek

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 10.
  • Hardver
Link másolása
Minden idők legnépszerűbb MMO gamer egere - a Razer Naga – továbbfejlődik, hogy megfeleljen az új-generációs MMO játékok kihívásainak. A vadonatúj Razer Naga tervezése során az elsődleges szempont a kényelmes használat és az irányíthatóság javítása volt.

A Razer, mely a világ vezető márkája a csúcsteljesítményű gamer hardverek területén, a mai napon bejelentette díjnyertes, Razer Naga MMO gamer egerének visszatérését. Az ergonomikusabb játékélményt nyújtó, csúszásgátlóval ellátott, ujjlenyomat-taszító, matt felülete és három, cserélhető oldalpanele a győzelmek új generációjára készíti fel. Emellett megtartja legfontosabb tulajdonságát, a 12 darab, hüvelykujjal elérhető, rácsszerűen elhelyezett gombot, melyekkel katasztrofális pusztítást zúdíthatsz ellenségeidre, ahogy varázslatokat, tárgyakat és makrókat rendelsz hozzájuk a gyors elérhetőség érdekében.

 

 

A továbbfejlesztett Razer Naga kényelmesebb és ergonomikusabb játékélményt nyújt. Csúszásmentes, ujjlenyomat-taszító matt felülete biztosítja, hogy tökéletes fogásod legyen ezen a különleges gamer fegyverzeten, függetlenül attól, hogy mennyire intenzíven mozgatod. Az egér felső részén található gombok is áthelyezésre kerültek, a könnyebb lenyomhatóság érdekében.

A három cserélhető oldalpanel révén pedig saját igényeidre szabhatod a Razer Naga formáját, úgy, hogy a leginkább megfeleljen kézformádnak és játékstílusodnak. Legyen akár karmos vagy tenyeres az egérfogásod, a Razer Naga megfelel az igényeidnek, és úgy engedi, hogy játssz, ahogy te szeretnéd. Ára 79,99 euró.

12.
12.
bbextrahun
nem csak a gomb a lényeg ember felmész www.razerzone.com - > ra és utána olvasol ha ez megvan rájössz majd mit tud még , és nem telefonálni .... lol
10.
10.
Razielhu
80 euróért akár ki is verhetné :D jó nekem a 3 gombos Genius egér is :D
9.
9.
BrockSamson
#7: Erre az a valasz, hogy nem KELL. Ez egy kis retegnek keszult, foleg MMO jatekosoknak, sot meg azok kozul sem mindnek.
Amugy en 3-4 ora alatt megszoktam, csukott szemmel is megtalalom barmelyik gombot (raadasul Razer ad hozza felragaszthato apro muanyag pockoket, igy fizikailag erezheto modon megjelolheted barmelyik gombot).
7.
7.
Ghost16
Minek kell annyi gomb az oldalára? -.- Istenem
A használó tuti mindet meg fogja nyomni csak azt nem amelyiket akarta
6.
6.
IceColdKillah
Razer VS. Alienware? Nem tudok dönteni..... :/
5.
5.
Dercsi
Speciel én nem adok semmilyen egérért közel 20.000 Ft-ot. Meg ki sem használnám. Szépnek szép, de egy icon7 Z500 bőven elegendő nekem, meg a játékaimnak. :)
4.
4.
BrockSamson
Mostanaban vettem egyet, eddig meg vagyok vele elegedve. MMO-ra eleg popec, de meg Windowsban is egy csomo funkciot a szamokra tettem. Mondjuk nemi megszokast igenyel, az biztos.
3.
3.
Freed
:-) őőő a gombsor nem azért van :-D (telefonálni)
2.
2.
Freed
#1: Szerintem csak nethívást lehet vele lebonyolítani.
1.
1.
Kreto
és akkor most ezzel telefonálni is lehet ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...