Még több képen a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 11.
  • Képek
Link másolása
A szivárgás nem áll meg Michel Ancel soron következő játékából. Egy igazi klasszikus tér vissza - de csak a távoli jövőben, a következő generációs hardverek megjelenésekor. Ismét rácsodálkozhatunk a grafika új szintjére a három új Beyond Good & Evil 2 képeket vizslatva.

Jade mögött lohol a dokumentarista kameranézet, bolygók között utazik, a tervek olyan nagyszabásúak, melyekhez a mai hardverek kevésnek bizonyulnak. Ezt maga a francia sztárdesigner, Michel Ancel nyilatkozta. A Beyond Good & Evil 2 megjelenése még távoli, de három új képnek örülhetünk. A már korábban szemrevételezett pályát láthatjuk más aspektusból.

30.
30.
Giggsy
#29: Na ezért mondom, hogy le lehet szállni a BG&E hírekről. Fingod nincs milyen volt az első és hogy milyen látványvilágra van itt szükség. Rondának nevezni ezt, meg... Mert még ha valami Kis Vuk módon nézne ki, még meg is érteném, de mi ebben a ronda? Az, hogy nem fotorealisztikus? Vagy mi?
29.
29.
ZeWa
#24: a ronda nem egyenlő a karikaturisztikusal, és hülyeség e mögé bújni. Értem, az első az volt, de ez se nem karikaturisztikus, se nem szép.
28.
28.
xanatos0911
BG&E ftw! Az előző rész is jól nézett ki a maga idejében, ebben sem fogunk csalódni! Nem mellesleg jegyzem meg, hogy le vagyon írva, mi szerint a képek videoból vannak, a video pedig egy techdemo, ami a játék alpha változatából származik, ami köszönőviszonyban sincs a végleges játék kinézetével jó esetben.
27.
27.
Giggsy
#26: A következő konzolgeneráció témához csak annyit, hogy sokkal valószínűbb, hogy csak azért nem adják ki a mostaniban, mert az elsők közt szeretnének lenni a következőn. A fejlesztői kommunikációt komolyan venni oltári nagy hülyeség és ez minden más cégnél is így van. Pont.
A videón látható látvány szép a maga stílusában, mint mondtam NEM KELL ENNÉL SZEBB A BG&E-HÖZ. Ezért is mondom, hogy aki itt a grafikán rugózik, az húzzon innen a francba. Tegyétek olyan játéknál, amit ismertek.
26.
26.
fészpalm
#24: Te még mindig nem érted meg, hogy miért szarozza itt mindenki a grafikát. Elárulom újra, a többiek nevében is. Nem azt várjuk, hogy csodás legyen, ahogy te mondod fotorealisztukus, felőlünk akár lehetne olyan a grafikája, mint amilyen 10 éve volt egy játék, de ha a fejlesztők azt mondják, hogy ez bizony a következő generáció grafikája, akkor az legyen is úgy. Nos, itt nincs úgy. Látszik, hogy PC-ről van, motion blur, élsimítás, ambient occlusion, de ezek olyan dolgok, amiket simán ki lehet kapcsolni, így a jelenlegi konzolokon is futna. Ennek SEMMI köze nincs a következő generációhoz, maximum az, hogy hihetetlen fejlesztőink nem tudnak optimizálni, ezért inkább megvárják a következő generációt, és persze az akkori PC-k közül is a legerősebbeken fog csak elfutni normálisan... egy olyan játék, ami most is simán mehetne mindenen.
25.
25.
egyember
nem tudom,beküldte-é már valaki:
(http://www.youtube.com/watch?v=OD_eYH0onkQ&feature=related)
24.
24.
Giggsy
#22: Hú ezért ezer hála :) Még nem láttam. Nagyon várom már a játékot. Amúgy meg komolyan elmehet a francba mindenki aki itt a grafikán siránkozik. A BG&E-höz ilyen külső kell. Nem értem mit nem tudnak felfogni azon, hogy ennek a játéknak egy karikaturisztikus látványvilága van, amihez nem illene a fotorealisztikus grafika. Most komolyan emberek! Egy olyan világról beszélünk, ahol beszélő emberszabású disznók, nyulak, kecskék mászkálnak, mégis milyen más grafika illene ehhez? Szóval aki nem ismeri az első részt annak STFU és húzzon el a BG&E hírek közeléből!
23.
23.
jszili32
áááááááá!!!Senkit nem érdekel a grafika csak elötőttem 8-an fikázták!
Meg amugy ha jobban megnézitek akkor az ökör tökre valosághű, meg szentem kurva jol néz már ez a pictér is vagy mi a szösz, mert ha jol megnézzük két ugyanolyan dolgot nem is lehet találni rajt, már szerintem ugyis mindenkinek elege volt az "itt egy láda, ott egy ugyanolyan kicsit nagyobb láda de abbol 3 is" pályaelemekből.
22.
22.
DzsungelCsirke
Azt remélem mindenki tudja hogy ezek a képek azért ilyen borzasztó szar minőségűek mert EBBŐL (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qy3b5lgvu5A) a tech videóból vannak kivágva...
21.
21.
mamgu
Na én is ideírnám a saját hülyeségemet : magasról tojok a grafikára ha végre csinál valaki egy játékot ahol 10-15 bolygónként 5-6 teljesen szabadon bejárható sandboxvárosok -ban bonyolódik a nem időre teljesítendő küldetésekkel sztori , még akár rpg is belefér de a fantasy szarral kíméljenek.
20.
20.
fészpalm
#18: Mellesleg ne is beszéljük arról, hogy ezek a képek mind 720p-sek...
19.
19.
fészpalm
#15: A csajnak sincs túl sok.
18.
18.
fészpalm
#9: Lószart, itt mindenki leszarná a grafikát, ha a kedves Uborkaszoftver nem azért halasztaná el a játék megjelenését, mert a jelenlegi konzolokból szerintük ezt nem lehet kihozni.
17.
17.
bsg09
#9: Tévedésben vagy Senki nem kötne bele a grafikába(illtve de), csakhogy a cikk szerint a jelen generációs hardverek nem bírják el, holott azért vannak manapság szebb játék is.
16.
16.
#15: Nekem is az tűnt fel először. :)

Egyébként pedig, szép grafika is rondán néz ki ronda képeken. És ki mondta, hogy csak a grafika miatt kell várni az új generációig? Bolygóközi utazás... képzeljük el betöltőképernyő nélkül. Oda majd biztos kell vas.
15.
15.
Hubert Cumberdale
Gyanús nekem az a kecske, nincs árnyéka...
14.
14.
kharami
13.
13.
kharami
Emberek én nem a grafra csattogtatok, én csak arra reagálok amit a kedves fejlesztő urak mondtak a játékról, hogy pfuu ilyen next gen olyan next gen, csak a köv generációs konzolokon pc ken fog futni....! Én erre reagáltam, hogy ez külcsín tekintetében minden csak nem next gen!;)
12.
12.
kharami
#5: Várjál nem én mondtam, hogy milyen eszméletlen gyönyörű lesz! Pár cikkel alantabb a kedves fejlesztők!;)
11.
11.
Tokodboy
#10: Így van!

Nem kell ide új generáció....
Recés élek, mosott textúrák, semmivel sem több poligonszám mint a mostani játékokban.
10.
10.
ZeWa
#9: #5: nem azzal van a baj, hogy nem szép, engem sem érdekel a grafika, de akkor ne úgy állítsák be mint valami crysis-t.
9.
9.
jszili32
Amint látom itt páran csak a grafikára tudnak élvezni!
Engem egyáltalán nem zavar ha rossz grafikája van egy játéknak, föleg egy olyan folytatásnak amelynek az első része brutálisan fasza volt!
Amúgy szerintem a képeken sem tűnik rossznak a grafika, meg ha jol tudom csak jövöre adják ki arrameg már a grafikát is pofozgatják.
8.
8.
sherex
#5: most komolyan ... értem én hogy HC BG&E fan vagy DE akkor sem mondhatod hogy ezek szép képek! Átlagos vagy az alatti grafikájú inkább illik rá ...Lehet hogy régen sem a grafika számított de ha itt azzal kérkednek hogy a mai gépek nem bírnák el akkor legyen is olyan grafikája vagy basszák ki a mai konzolokra és akkor egy átlagos grafikájú jó játékot kapunk
6.
6.
#5: Na ja, de ha ezekre a képekre ránézek akkor minden eszembe jut, csak épp a BG&E nem, egy Kane and Lyncs esetleg. Márpedig ha ilyen lesz akkor tuti, hogy a játékmenete sem olyan lesz, mint az elsőé. Egy komoly hangvételű BG&E már nem lenne ugyanaz, mint régen és sokkal inkább lenne egy HL koppintás. Persze ha jól megcsinálják és nem kell a Valvére várni akkor azt is várjuk szeretettel !
5.
5.
Giggsy
#3: A Beyond Good & Evil esetében NEM a fotóminőségű grafika a lényeg. Az első rész is karikaturisztikus látványvilággal rendelkezett, szóval a másodiknál is az az elvárás. De azért gratula, hogy egy olyan játéknál kezdesz valamit fikázni, amiről amúgy fingod nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...