GC 2012: Ide is stand nélkül jön a THQ

  • Írta: InGen
  • 2012. május 13.
  • Hír
Link másolása
A THQ idén nem fogja túlzásba vinni a rendezvényeken történő megjelenést. Miután bejelentették, hogy az E3-ra körülbelül csak látogatóként mennek el, most elmondták, hogy a GamesComon sem terveznek ennél többet. Nem olyan menő már kiállítani, mint régen?

Az E3-on el lehet majd csípni a THQ egy-egy képviselőjét, így a szerencsés újságírók kérdezhetnek tőlük, de nem lesz standjuk, és hivatalosan egy játékot sem hoznak el, vagy mutatnak be. Ez azonban nem korlátozódik az E3-ra.


A lipcsei GamesCom 2012-re sem érkezik standdal a kiadó, azonban arról még mindig tárgyalnak a szervezőkkel, hogy valamiféle jelenlétük azért legyen. Valószínűleg az E3-hoz hasonlóan a konferenciák látogatása és a sajtóval történő beszélgetés lesz a THQ célja.

7.
7.
MoRT2195
Attól, hogy nem lesz standjuk, vagy esetleg ki sem mennek, nem azt jelenti, hogy nem lesz videó a játékokból... Youtube-ra feltöltik azt kész, mi így is, úgy is ott fogjuk megnézni szerintem...
6.
6.
wildláma
#5: Május 18.-án bejelentenek vele kapcsolatban valamir ... talán trailer vagy egy gameplay
#4: Darksiders 2, Company of Heroes 2, South Park The Game (ami mondjuk elég béna egy valami) És a stand nem arra szolgál hogy nem lesznek kint, hanem arra, hogy nem mutatják be a járókelőknek a játékokat, amiket ki lehetne próbálni.
5.
5.
shifteeh
Pedig én company of heroes 2-t akarok látni :-/
3.
3.
wildláma
Vagy egyszerűen ez a taktikájuk, hogy mivel ők most "nézőként" mennek, az újságírók őrájuk fognak direkt vadászni.
2.
2.
Necreon
Nem olyan menő? Jó hogy nem mennek csődbe, nem még standot fizessenek. Értem én hogy marketing nélkül nincs profit sem, de reklámozni lehet méregdrága standok nélkül is, ill. bár nem vagyok marketinges, szerintem a jelen helyzetükben okos lenne szépen kiválni ebből a nagy tömegből, és saját rendezvényen / simán külön bejelenteni mi várható. Egyrészt olcsóbb, másrészt ha lecseng a kiállítások okozta hype, akkor nagyobb valószínűséggel fogja meg a reklám a potenciális vásárlókat, egy másik cég másik termékének reklámja helyett.
1.
1.
LtGlove
A mostani felhozatallal én se nagyon turnéznék. Ahhoz elég egy tablet, amin bemutatja a sajtónak. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...