Nyolc perc a Hitman: Sniper Challenge-ből

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 15.
  • Videó
Link másolása
A Hitman Absolution előrendelői már letölthetik a Hitman: Sniper Challenge nevű arcade mókát, amiben derék sorszámozott bérgyilkosunk csirkevadász módon lődöz a szomszédos épület tetején partizó célpontjára. A játékosok pontszámot kapnak minden akció után, ezzel versenghetnek az online ranglistán.

Természetesen a Sniper Challenge valamivel mélyebb játék, mint a szokásos arcade címek, itt külön pont jár a fejlövésért, és akkor is, ha a lehetőségeink keretei között minél csendesebben fejezzük be az akciót. A Hitman: Sniper Challenge koncepciója szerint Chicagóban járunk, ahol a 47-essel egy épület tetejéről, mesterlövészpuskával kell végeznünk a szomszédos házibuliba érkező célpontunkkal és a lehető legtöbb testőrével. Persze nem lövöldözhetünk a végtelenségig: 15 perc után ifjabb Richard Strong megunja a partit, és helikopterrel, elegánsan távozik.

A játékról most egy hosszabb videót leshettek meg a VG247 jóvoltából, hamarosan pedig a GK-n is olvashattok egy tesztet az előrendelőknek szánt anyagról. A PS3- és Xbox 360-tulajok mától játszhatnak a Sniper Challenge-gel, a PC-seknek augusztus 1-ig kell várniuk a Steam-verzió megjelenésére. Köszi, ampeeer!

7.
7.
Czaky
#4: Ez még látszólag se nagy távolság, tehát a lövedék esése elhanyagolható, viszont a szél toronyházak tetején igen erős. Ha ezt valósághűen modellezik, nem találsz el semmit. Amúgy nagyon hangulatos, alig várom hogy előrendeljem augusztusban PC-re.
5.
5.
shatterhand
#4: már csak az kéne
aztán majd az amcsi gyerekek megjegyzik,hogy félrehord a puska:)))
4.
4.
[fUTURe:.
szél, távolság látszik elment nyaralni:D
2.
2.
Blyan000
Ez nagyon állat! Valami gagyira gondoltam, de ez tényleg jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...