Gameplay trailert kapott a Far Cry 3, jön a béta

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 20.
  • Videó
Link másolása
Menekülős, ügyességi részekkel tűzdelt jelenetet vehetünk szemügyre a Far Cry 3-ból, a GameTrailers exkluzív gameplay trailerre tehette rá a mancsát a minap. A kedvcsináló kiadása mellett a Ubisoft bejelentette, hogy a nyár folyamán kéthetes bétatesztet indít a többjátékos módhoz.

A Far Cry 3 változatos anyagnak ígérkezik, a lövöldözős, lopakodós jelenetek mellett tökéletesen megférnek a menekülős, ügyességi és gondolkodós pillanatok, mint ahogy az az alábbi előzetesben is látszik - már ha az "ügyességi" és a "gondolkodós" jelző címén elfogadjuk, hogy az égő épületben át kell oldalaznunk néhány szegélyen, és ki kell lőnünk egy-egy vízvezetéket, hogy biztosítsuk a továbbjutást. Sebaj, Lisa meghálálja, ha megmentjük: az első videóban látható az imént leírt jelenet, alább pedig az előzményekbe kaphatunk némi betekintést. Perverz főgonosszal van dolgunk, annyi szent!

 

A Ubisoft egyébként bejelentette, hogy a nyár folyamán kéthetes multiplayer bétatesztet tart a PlayStation 3- és az Xbox 360-tulajdonosok számára, a próba alatt lehet játszani hat különböző kaszttal (a karakterek fejleszthetők természetesen), és egy csomó pályán és játékmódban is megmérethetjük magunkat. A probléma egyelőre annyi, hogy a kiadó csak azoknak a GameStop-vásárlóknak hirdette meg az akciót, akik beruháznak a jövő héten megjelenő Ghost Recon: Future Soldierbe - bízzunk benne, hogy a srácok bővítik a bétateszterek körét!

Köszi, ampeeer, Csabee86 és gamerman15!

28.
28.
Irigylem az ilyen embereket akiknek ennyire tartalmas és kielégítő életük van ! :DDD
27.
27.
#24: A 4. palyan jelentek meg a mutansok.
Es a 6. kellet eloszor lovoldozni rajuk.
26.
26.
#17: Olyan jatekrol nyilatkozz amivel legalabb felorat jatszottal.
Vagy nyisd ki jatek kozben a szemed.
Sokat fog segiteni es nem fogsz faszsagokat irni.
25.
25.
#24: Odáig el se jutottam...nagy szar volt mindkét eddigi rész. Ez talán jobb lesz! :)
24.
24.
greenmelon
#23: Szerintem bízhatunk benne, jó játék lesz ez. :)

Az első rész is jó volt, egészen kb. a 3. pályáig ahol megjelentek a mutánsok...
23.
23.
stratos55
#22: Jólvan : D
Tudom, csak gondoltam felhoznád akkor azt (nano) a játék erényei mellett.
Ettől függetlenül bízom benne, hogy nem bökik el ezt a részt és egy élményben dús fps-t kapunk.
22.
22.
Hubert Cumberdale
#21: Nah az első mondat kicsit szarul lett megfogalmazva :P
21.
21.
Hubert Cumberdale
#20: Hát elég kevés pályán kell dombokon és fák közt mászkálni, a hajótól kezdve a katakombákon át a laboratóriumokig, az aszték romokon át egy rakás olyan helyen játszódik a játék, aminek a nevét sem tudom, xD de még a dombok is változatosan vannak megcsinálva. amúgy meg ennyi erővel minden játék egyhangú... ja és én egy szót sem szóltam nanosuitról :D
20.
20.
stratos55
Akkor egyformán ráéreztek a közös nevezőre a különböző fejlesztő brigádok, legyen egyhangú és jellegtelen. Ügyesek. Nano ruhát meg ne hozd fel inkább mint újítás, mert az egy más karakter alap felszereltsége...Ha neked az jó, hogy pályánként máshova "teszik le" a dombokat, fákat, de az összkép ugyanaz..legyen.
19.
19.
Hubert Cumberdale
#17: Te játszottál egyáltalán a far cry 1-el? :D ugyanolyan pályák? A vakvezető kutyád egy hazudós dög!! XD
18.
18.
Hubert Cumberdale
#14: Akkor neked ez is az lesz. Bár a felsorolt játékokból csak az egyiket készítették azok, akik ezt is készítik ;)
17.
17.
stratos55
#16: Azért azt tedd hozzá, hogy kb minden pálya egyforma far cry 1 ben, ugyanez vonatkozik a crysis1-2 re is. A far cry 2-ről ezt nem merem így kijelenteni mert azt összesen fél óráig bírtam. Magyarán gyorsan unható az egész.
Belegondolok, hogy ebbe az unalomba mennyi energiát fektethettek?
16.
16.
Stranger
#14: Szerintem:
Far Cry 1: nagyon jó kis lövölde, több útvonalas pályák, irányítható járművek, hajók, stb.
FC2-vel nem játszottam.
Crysis 1 már van amiben rosszabb volt mint az FC1, de a nanocucc és fegyverfejlesztgetés jót tett a játékmenetnek.
Crysis 2 Tényleg szar.
15.
15.
daft_pete
Nekem is egyből az Uncharted 3 jutott eszembe, de ez télleg más világ, nincs itt semmi copy :)
14.
14.
stratos55
Ez a rész is unalmas lesz vajon ?
mert eddig a far cry 1-2, meg a crysis1-2 is az volt részemről. Rettentően, grafikát leszámítva nagy nulla az összes szerintem.
13.
13.
ATi0021
#6: Szerintem sehol nincs leírva, hogy az UC kizárólag védjegye az égő ház és őserdő. Amúgy ha már másolásánál tartunk az UC is egy TR utánzat...
12.
12.
Hubert Cumberdale
Úgy látom a bubiszoft tudja mivel kell kárpótolnia a második rész után :) Minden infóval egyre jobban tetszik ez a játék. Egyedül az irányítástól félek, a másodikban is elég gyér volt a lövöldözés, ami egy fps-nél fatális hiba.
11.
11.
herrluciff
#6: Unchartedet én is végig toltam, de szerintem semmi köze a hozzá. :P Még a tüzes résznek se, ennyi erővel a max payne 2-ben is beüt a gebasz, és menekülni kell a égőházból, ergo UC onnan copyzott... :P
9.
9.
Pharaoh
7#: Szerintem arragondol, hogy az UC 3-ban is van egy dettó ilyen pálya, ahol őserdő, elhagyatott fa szerkezetű ház, felgyullad, ki kell menekülni! De az azért túlzás, UC copy!
6#: Nézz több FC 3-as trailert és rájössz, hogy ezen videók ellenére még a hangulata is más lesz mint az UC-nak és egyáltalán nem lesz gagyi!
8.
8.
KeXxX
év játéka gyanús! messze van az a szeptember még. bárcsak júliusban jelenne meg.. nem akarok iskolába menni :S asszem ki kell vennem (lógnom) néhány napot :D kivéve ha 7.-e péntekre esik. a második videóban 1:00-tól 1:07-ig nem értem hogy mit mond. olyan gyorsan mondja... legalább angolul?
7.
7.
greenmelon
#6: Kifejtenéd, mitől UC copy?
6.
6.
Diego1994
Uncharted copy, abból is a rosszabb.
Lehet mondani, hogya jótol lópni nem szégyen, de ez gagyi szerintem.
5.
5.
Pera007
Valami piszkosul hangulatos ez a gameplay... a Far Cry 2vel az volt a nagy baj, hogy egy olyan sandbox élményt akart adni ami teljesen realista....az ilyen magam vagyok játékokkal viszont az a baj, ha nem csapatos vagy multis akkor szörnyen unalmas egy-két óra után.....itt viszont, hogy van egy igazán karakteres "főgonosz" megadhatja azt a pluszt amiért végigi akarod majd vinni a játékot.... A grafika pedig nagyon szép, az arc animáció nagyon tetszik benne.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...