Ghost Recon: FS launch party lesz a jövő héten

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 20.
  • Rendezvény
Link másolása
A Ghost Recon: Future Soldier megjelenése apropójából launch partyt szervez a jövő hétre a játék hazai forgalmazója. A bulinak a játékos összejövetelek Mekkája, a Club 4 Players ad otthont, és aki részt vesz rajta, értékes nyeremények gazdája és érdekes bemutatók részese lehet.

A Ghost Recon: Future Soldier PlayStation 3-as és Xbox 360-as változata május 25-én jelenik meg Európában, ezért a hazai forgalmazó előző este, csütörtökön launch partyt tart a premier alkalmából. A játék rajongóinak érdemes elnézniük a Club 4 Playersbe, ehhez mindössze egy előzetes regisztrációra lesz szükségük a grfs@playon.hu e-mail címen a résztvevők limitált száma miatt.

A bulin megjelenés előtt lehet kipróbálni a játékot, meg lehet nézni egy fegyver- és egy CQC-bemutatót (pusztakezes harc), sőt versenyek is lesznek, az érdeklődők többek között fegyver-összeszerelésben villogtathatják majd meg a tudásukat. A jutalom sem marad el, a nyereményjátékok értékes Ghost Recon-relikviáékért zajlanak majd. Minden fontos részletet a flyeren találtok, jó mulatást kívánunk!

Köszi, KeXxX!

9.
9.
bazsobalazs991
Sziasztok. Valaki nem tudja hogy lesz-e split screen mód benne?
6.
6.
assassin
tele van bugokkal, nem valami tökéletes játék. Mindig össze kell állítani a saját fegyverem ahányszor hostba lépek ez a fő bug, meg levegőbe maradnak a fegyverek. Remélem tu-val javítani fogják.
5.
5.
assassin
Én már xboxon nagyban tolom a multit, nem maradhat ki ha már ennyit gyakoroltam :D
3.
3.
Raam989
Szerintem én ekkor már rég itthon fogom tolni a játékot, ha időben megérkezik a boltba. :)
2.
2.
robogo98
pont nem érek rá :(
majd szombaton az 576 ban veszem meg
1.
1.
giga321
Ha jó a fejed ott a helyed.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...