Forza Motorsport 4 - előzetesen a Porsche DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 22.
  • Videó
Link másolása
Ma jelent meg a Forza 4 legfrissebb letölthető tartalma, mely a kultikus német sportautógyár klasszikus verdáit teszi elérhetővé a játékban. Ha hiányoltad a Porschékat az alapjátékból, itt az idő, hogy magadévá tedd a csomagot Xbox Live-ról. Trailerünk is van.

A Porsche DLC nem kevesebb, mint 30 járgányt kínál a népszerű autógyártó portfóliójából szemezgetve, de emellett 20 Porsche-centrikus versenyben is részt vehetünk a karrierünk során, illetve 10 új acsit is megszerezhetünk, melyekből 250 Gamescore sajtolható ki. A csomag ára 1600 MS pontot kóstál, s mától elérhető Xbox Live-on.

8.
8.
GhostDog24
#2 HA tippelhetek (persze ez nem megerősített hír) akkor az EA mivel eléggé rossz anyagi helyzetben van, gondolom engedett a "nem adunk a Porschenk"-elvből, egy kis apró pénzért, h természetesen legyen miből egy valódit venni :D Nem tudom mennyire lehet itt másik (gondolom rivális) oldalakat linkelgetni de olvastam (ha jól emlékszem) az EA részvényei harmadára csökkent.... és még egy Kóreai felvásárlásos pletyka is van.
5.
5.
Gohan
ez eddig nagyon hiányzott.. egyébként engem is érdekelne, hogy mi történhetett..
4.
4.
Darox
Azért van hangulata a Trailer-nek, de rendesen!
3.
3.
p3ti
Hm, lassan jöhetne 1 complete edition... kezdem elveszíteni a fonalat a sok dlc között. Ez a porsche cucc nagyon kéne:)
2.
2.
hakydakillah
Valami pontosabb infótok nincs arról, hogy mi történt? Hisz úgy volt még az elején, hogy az EA semmi pénzért nem adja a Porschékat – bár úgy néz ki mégis kaptak egy zsíros kis ajánlatot :-D
1.
1.
danez11
marha jó kedvcsináló, jöhetne ilyen cucc GT5-höz is :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...