Új képeken a Company of Heroes 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 23.
  • Képek
Link másolása
A bejelentés mellé csatolt egyetlen kép után most egy csokorra való látnivalóval szolgált a Relic a Company of Heroes 2-ből. A keleti front borzalmait hivatott átadni a játék, ahol a győzelem kulcsa nem az eszetlen erőben rejlik, hanem a taktikázásban. Ütős anyagnak néz ki.

Quinn Duffy, a játék direktora szerint a Company of Heroes 2 valódi, kidolgozott szereplőkre fókuszál - ők alkotják csapatunk tagjait, nem pedig agyatlan rabszolgákra, mint más RTS-ekben. Az oroszok oldalán játszva az lesz a feladatunk, hogy visszaverjük a német megszállókat az anyaföldről. A Vörös Hadsereg nem a technológiai fejlettségéről híres, inkább arról, hogy tömegesen képes szállítani a katonákat a frontra. Valós lőfegyverek hangját és viselkedését rögzítették a játékhoz, így minden eddiginél autentikusabb élményt nyújt majd 2013-ban.

11.
11.
Thane
Szépnek szép csak fusson a gépen :D
10.
10.
Ooorky
Az első részt anno megvettem Vatera-n (minden Asus kártyához adtak egy Opposing fronts-ot, 1000ft-ért hozzá lehetett jutni + akkor már beszereztem az alapot is).
Mint stratégia elsőrangú volt, bár hosszabb játék mindig azzal végződött, hogy a német játékos kihozott 3-4 Párduc-ot és mindent bedarált... Én mindig németekkel játszottam, úgyhogy ez nemigazán zavart.
Mint történelmi játék viszont egy jó nagy NULLA, különösen ha valaki Men of War-t is ismeri (Steam akció, 1300ft :P ), még az olyan alap dolgok, mint a járművek méretei is totálisan el vannak b*va.
9.
9.
Cooper911
Hmm keleti front, orosz vasak. Jó lesz ez.
8.
8.
Donpedro
Jónak néz ki. Várjuk az első ingame videót :)
7.
7.
Stranger
#5: Na most ugrott be melyik ez a játék. Vagy 6 éve játszottam vele Geforce4-es videokártyával (és tényleg jól ment). De csak a demo verzió volt meg, valamelyik PC-s újság mellékelte. Zsír játék volt, ha jól emlékszek még épületeket is szétlehetett lőni. Asszem kitolom a teljes verziót.. xd
6.
6.
wildláma
#5: mint pl nálam ... :D
a mai napig minden nap játszok az első részével online, a gépem kb 2008-as szintnek felel meg, vagy még annak sem, és simán elfut rajta. Egyébként a házak és az egységek kidolgozottabbak, maga a tűz, a fák és a terep nem változott, de engem nem is érdekel, mert ez az abszolút favorit játék nálam!
5.
5.
randall13
#4: A vicc pedig az, hogy a legszarabb gépeken is elfut minimumon, szaggatás nélkül.
4.
4.
Stranger
Ez RTS? Még FPS-nek is jó lenne grafikailag. O:
3.
3.
randall13
Grafikailag az elődhöz képest semmi változás, persze még mindig a legszebb a kategóriájában. Csak javítsák ki, ahogy a járművek egymásba mennek, mert az illúzióromboló tud lenni.
2.
2.
alexcargooo
imádom az ehez hasonló stratégiai játékokat szóval várós ez is:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...