Egyre több jel utal Gran Turismo 6-ra

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony Computer Entertainment America munkatársa saját LinkedIn profilján szellőztette meg, hogy már javában dolgozik a Gran Turismo 6 körüli marketingen, ami azt jelenti, hogy a Polyhony népszerű autószimulátora új részt kap. Valamikor a következő évtizedben akár meg is jelenhet.

Egy dolgot biztosan megtanultunk, ha szóba kerül a Gran Turismo márkanév: kíméletlenül hosszúra nyúlik a várakozási idő, mire a produktum megjelenik. A SCEA munkatársa nemrégiben saját LinkedIn profilján tett közzé, hogy mely játékok marketingjéért felel - ebben a listában tűnt fel a Gran Turismo 6 címe.

Az utóbbi időben egyre több jel utalt arra, hogy már javában készül a folytatás a Polyphony-nál, a fejlesztők nem is tagadták, hogy már egy új játékon dolgoznak. Bejegyzést azóta már a törölte a gazdája, de a tárolt változat még mindig elérhető.

A japánok azóta is életben tartják a 2010 végén megjelent címet, a legutóbbi DLC, a GT Academy hatalmas sikernek bizonyult. Tekintve, hogy a Gran Turismo fejlesztése rengeteg időt vesz igénybe, könnyen elképzelhető, hogy a hatodik rész munkálatai már elkezdődtek és akár el is készülhet a következő generációs PlayStation konzolra. A szemfülesek számára feltűnt, hogy a fejlesztők több, híres versenypályát is felkerestek az utóbbi időben, hogy azok minél pontosabban kerüljenek bele a játékba.

27.
27.
p3ti
#23: Én csak onnan tudom , hogy bátyám vett magának egy G25öt , odaszerelt egy autóülést , és azon játszik mai napig :) Mondjuk ez az 1000 autós téma tényleg csalóka , mert nem tudom minek kell a Calsonic skylineból 5 fajta meg az NSXből 7 fajta
26.
26.
shatterhand
#23: nem is a túl sok nissan,meg honda a zavaró,hanem a kevés más európai kocsi

oké, japán cég csinálja, de azért 5nissant betenni csak azért mert egy miliméter eltérés van a tükörben, kár
25.
25.
tabu3x
jahhh, és végre tényleg FULL HD-ben szeretném az eseményeket megélni...
24.
24.
tabu3x
Sok pro és kontra mellett én azt emelném ki, hogy az 5-ben egyszerűen kevés a pálya. Attól, hogy változékony az időjárás, még ua. a pálya ha esik, ha fúj, ha lemegy a nap, ha feljön.
Én sok-sok híres és sok-sok kevésbé híres pályát szeretnék látni a 6-ban, plusz olyasmi time trial online résszel, mint ami a prologue-ban is volt.
23.
23.
Ventus
#21: Teljesen egyet értek veled, bár kormánnyal nem sikerült játszanom. Az 1000 autó is csalóka 1 kicsit mert van mondjuk 70db NSX meg 40db 350Z és így tovább(jó most túloztam kicsit de hasonló)
22.
22.
shatterhand
#13: ""gran turismo klón" :D"
Arra értettem,hogy a boxnak kellett egy olyan autós mint a GT, ha már az exkluzív.

Mint ahogy a mario volt a nintendonak, sonic meg kellett a seganak. Crash meg a playstationnek.
De ha túl zavaró a klón, akkor ne tegyük oda és kész:)

Amúgy nem vesztünk össze.
21.
21.
p3ti
Mindig is fanatikusan szerettem a GT sorozatot , mikor megjelent az 5. része , egyből mentem PS3mat venni . De valahogy én teljesen pofára estem mikor elkezdtem játszani vele . Első dolog ami szemet szúrt , Prémium és nem Prémium kategória. A nem prémium kocsikat , úgy ahogy fogták , és át importálták grafikával 1ütt az 4. részből , az 5dikbe . Ezen teljesen le döbbentem . Aztán pár napos játék után jött a következő rész , kezd egyre monotonobbá válni a játék , egyszerűen ráuntam . Az online része egészen jól sikerült . Az hogy se friends invite , se sima privát chat , sem party chat nem létezett a játékban az volt a kövi pofon . Bár ez mondjuk a PSN hibája , nem a játéké . Eddig mindig elfogultan védtem a sorozatot , de a forza messze felül múlta a GT5öt . Remélem hogy tanulnak a hibákból , és a következő részben sok mindent jobban csinálnak . Én szeretettel várom a 6. részt , amit szintén első nap meg fogok venni . Hogy mondjak pozitív dolgot is : Realizmus , autobeállítás . Ha meg egy G25 vagy G27el játsza az ember , 5.1es rendszerre , teljesen más oldalát mutatja meg a játék . Kőkemény szimulátor , és ezt a forza nem tudja meg közelíteni.
20.
20.
danez11
#19: szerintem ez az 1000 autó pont korrekt :D (persze jó lenne mind kidolgozottan..)
meg is van nagyrésze :)
19.
19.
Vadmeggy
Mennyiség helyett inkább a minőséggel kéne foglalkozni. Felesleges 30-50 autó, ha a nagy részük kidolgozatlan és a hangjuk is pocsék. Legyen inkább kevesebb autó a legapróbb részletekig kidolgozva élethű hangokkal.
18.
18.
frenkyboyhun
jó lenne csak az a baj h még minimum 2-3 évet kell rá várni.
16.
16.
danez11
a gt5-ben számomra a legjobb dolog a töménytelen sok füst, amikor driftelek (mert általában csak azért megyek fel) - a fozában pl nincs is füst, csak egy kis porfelhő
viszont a gt motorhangjai úgy szarok, ahogy, ezen remélem javítanak
15.
15.
jookrisztian
#11: Sziasztok.

Én annyit fűznék hozzá a témához, hogy sok pálya legyen, sok autó, élethű fizika, szép grafika, valósághű gumikopás, rengeteg beállítás, időjárás változás, óriási ONLINE közösség!!! Összegyúrhatnák a Forzát, és a GT5-öt!!!!!!

Engedelmeddel, mutatnék egy versenyt amin küzdök az első helyért Road Amerikában a Forza 4 ben, (felvettem a visszajátszást) szerintem nagyon joó!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cbiUJAWIxOw&feature=plcp
13.
13.
Macccy
#9: Srácok. Össze ne vesszetek, he! Mert akkor megjelenik itt a sok vérre éhező ifjú huszár és megy a dobálás! ;)) Jó mindkettő és valóban nem ártana Sony -nak egy felvarrt GT5 vagy valami ...


"gran turismo klón" :D az autós szimulátor műfajt régebben feltalálták már azért
7.
7.
shatterhand
Ja, van benne logika,hogy megint új motort készítsenek és aztán egy alig vagy kur..a nagy mázlival el tudjanak adni alig 1millát belőle egy új gépre ami még meg se jelent.

Egyenlőre a ps4et se fogják bejelenteni az E3on (ezt már mondta a sony), ellenben egy GT6 egy feltupírozott GT5 alapra készülve és kijavítva,kipolírozva dúrván sok pénzt hozna. Ami akárhogy nézem nagyon kell a sonynak.
6.
6.
Mathia$
"Valamikor a következő évtizedben akár meg is jelenhet."

Ne feledjetek, hogy a GT5-t kozvetlen a 4 megjelenese elott elkottyantottak mar, amikor meg nem is folytak a fejlesztesek. Na meg teljesen uj hardware-t kellett kiismerni es uj grafikus meg fizikus motort is fejlesztettek. Igy mar nem is tunik olyan soknak az a 5.5-6 ev.
Ha viszont ezt mar 1-2 eve csinaljak akkor mi az akadalya, hogy egy esetleges E3-as bejelentes kovetkezteben mar 2013 osz-karacsony fele jonne?
5.
5.
danez11
#2: nem.
ps1-re 2, és ps2-re is 2, így illene még ps3-ra is 1 rész
3.
3.
Ventus
Remélem jobb lesz mint az 5 mert belőlem az egy kicsit felemás érzéseket váltott ki, lehet hogy túl sokat vártam rá a 4 után és hogy legyen ps3am, de nem igazán olyan lett mint vártam.
2.
2.
KeXxX
milyen érdekes hogy a ps2, 4 (ugye?) gran turismo címet kapott és a ps3 pedig egyet :/ jó hát azért nem vagyok szomorú, hiszen még a gt5 sincs meg :D de az új generációs konzolra 100x szebb grafikával jöjjön ki, ha megtehetik a játékfejlesztők, vagy a konzol határait húzzák :D
1.
1.
keiji maeda
hátha ezt is anyi ideig készítík mint az 5. részt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...