Gran Turismo 6 PS3

Folytatódik a Gran Turismo, íme, a hatodik rész!
Típus: Autóverseny

Véget ér a Gran Turismo 6 online támogatása

Idén ősszel jelent meg a Gran Turismo legújabb felvonása, így érthető, hogy az előző rész támogatására már nem marad energiája a Polyphony Digitalnak. A készítők bejelentették, hogy a PS3-as epizód online szolgáltatásai leállnak.

HWSW: Fejlesztők rémálma volt a PlayStation 3

A PlayStation 3 kihívásairól beszélt a Gran Turismo széria atyja, aki szerint rendkívül nehéz volt kihozni a konzolban található Cell processzorból a fejlődéshez szükséges teljesítménytöbbletet.

76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.

Megvan a Gran Turismo-film rendezője?

Állítólag a Tron: Legacyről és az Oblivionról ismert Joseph Kosinski rendezi majd a Gran Turismo-sorozat alapján készült filmet, és úgy hírlik, az eddig emlegetett sztoriötletbe is belenyúlhat majd.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

Stílusosan búcsúzik a Gran Tursimo 5 multija

Május végén leállnak a Gran Turismo 5 szerverei, ám ha kitartóan nyomulsz a szimulátorral, akkor egy rakás verdát nyithatsz meg a Gran Tursimo 6-ban. Nyilván ehhez meg kell venned az új részt is.

Itt a teljes Gran Turismo-dokumentumfilm

A sorozat tavaly ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját, ennek apropóján a Sony egy magvas dokumentumfilmmel jelentkezett. A számos érdekességet tartalmazó 84 perces videó már ingyen megtekinthető.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

Gran Tursimo 6 - itt a Toyota FT-1 Concept Coupe

A mai napon érdemes frissítenünk a Gran Turismo 6-ot, elvégre ingyen megkapjuk majd a Toyota új csúcsverdáját, az FT-1 Concept Coupét. Ha teljesítjük az adott kihívást, miénk lehet az autó. Képünk és videónk is van hozzá.

Gran Turismo 6 teszt

Rákacsintasz Murciélagóra, beülsz a volán mögé, határozott mozdulattal ráadod a gyújtást, a dugattyúk 1-7-4-10-2-8-6-12-3-9-5-11 sorrendben kelnek életre, és öblös hangon felmorran Giotto Bizzarrini V12-ese – jó ábrándozni róla.