Készül a Harry Potter for Kinect

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy új Harry Potter videojáték jelenik meg, mely kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős technológiájára épül. Úgy látszik, a kiadó még egy utolsó bőrt le akar húzni filmes jogokról, reméljük a végeredmény azért elfogadható lesz.

A fejlesztést a GoldenEye 007-ről és a Dead Space: Extractionről elhíresült Eurocom végzi. A Harry Potter for Kinect mind a nyolc mozifilmből szemezget majd. A történet szerint csatlakozhatunk a Roxforti Boszorkány és Varázslóképző iskolába és végigélhetjük újra a sorozat állomásait.

Természetesen egy sor Kinect-funkció kerül a kalapba, többek között a játék beolvassa arcunkat, így egyedi varázslótanoncot alkothatunk meg főszereplőként. Kézmozdulatokkal és hanghatásokkal uralhatjuk a mágiát és aktív részesei lehetünk a filmbéli történéseknek. Gyerekek és szülők egyszerre hódolhatnak a kviddicsnek és a varázslópárbajoknak. Csodát ne várjunk a játéktól, megmarad a jóleső kezsüel vonalon.


A film legemlékezetesebb pillanatait átélve, saját magunk képmását láthatjuk viszont a képernyőn, saját pálcát kapunk Ollivanderstől és végül legyőzhetjük a gaz Voldemortot is. Rengeteg minijáték és játékmód tarkítja a Harry Potter for Kinectet, a megjelenése idén ősszel várható. Csekkold a képeket és a trailert!

18.
18.
Trapyd
Csodálkozva látom, hogy még az sw után is van olyan aki azt hiszi, hogy kinectre lehet "hc" játékot csinálni.
16.
16.
bzsp
sztem mindenképp jó 5let, és nem is néz ki rosszul. a baj az h az utsó 3 hp játék elég szar lett, így van rá esély, h ezt is elszabják :/
15.
15.
Dontrip
remélem ezt nem cseszik el.
14.
14.
Hanoi
Kinect Star Wars szindróma, über nagy hype, mekkora lesz, persze mint minden kinect- film adaptáció, valami bugyuta, voldemortal táncolós, karaoke-s, kviddicsezős, párbajozós marhaságot kapunk, amit majd kinectel, szinte önkínzás lesz játszani, persze a fakíroknak, és a suicid hajlamú embereknek biztos jó vétel lesz.
13.
13.
Gamelord
Talán majd a következő Kinectre eltudnám képzelni, de erre szar lesz, igen esélyes.
12.
12.
adikas
Szerintem az első 3 illetve 5. része sikerült jóra. A többi viszont szóra sem méltó.
Nem értem miért nem tudnak filmből jó játékot csinálni, mikor sokkal több hozzá a tartalom. Persze vannak jó példák is mint King-Kong.
11.
11.
Garfartix
Ha foglalkoznának vele, és nem nyolcéveseknek készülne, akkor nagyon király lehetne...
10.
10.
Lorthirash
#9: Senki ne haragudjon meg de ez az egész kinect dolog nem játékra való előadásokon kiváló lenne ...... amugy meg ez a játék nagyon nevetséges iszonyat szar tényleg bocs ah ezzel valakit megsértek.
8.
8.
KeXxX
rosszul kezdtem a bevezetést zoenn :D
"A Warner Bros. bejelentette, hogy új Harry Potter videojáték jelenik meg,.."
így kellett volna:
"A Warner Bros. bejelentette, hogy újabb marhaság jelenik meg kinektre." :D
6.
6.
TrojaiPF
Már a trailer borzasztóan néz ki, nem beszélve arról, hogy az arcszkennelős funkciónál ugyanazt a pofát fogja vágni a karakter végig. Legalább egy olyan funkciót raknának bele, hogy beszkennelhessen egy mosolygós, egy dühös, egy szomorú és egy átlagos képet, ne végig ugyanazt...
5.
5.
Mortis
Harry Potter for Shit.

Nőgyógyász-gyakorlati szoftvereket kellene gyártani erre a masinára.
4.
4.
sherex
Már a HP DH part 1-ben ellőtték ezt a poént...
3.
3.
giga321
Az arca mindenkinek tök élethű de a csaj aki saját magáról csinálta a karaktert tök nyomin néz ki XD
2.
2.
alexcargooo
haha aztán majd nyomjuk a vingardium leviosza-tXDXD
1.
1.
randall13
Még több potenciál van benne, mint a sw-ben, kérdés, hogy tudnak-e majd élni vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...