Harry Potter for Kinect X360

Harry Potter sem marad mozgásérzékelős móka nélkül.
Típus: Akció

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.

Harry Potter for Kinect teszt

Harry, Ron és Hermione visszavár, a Kinect felidézi a mágustanoncok történetének legjobb pillanatait. J.K. Rowling tinieposza véget ért, talán utoljára léphetünk be a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai közé, búcsúzunk, egy korszak zárul most le.

Tölthető a Harry Potter for Kinect demója

Az Electronic Arts nem hagyja parlagon heverni a Harry Potter jogait, most éppen kinectes marhulással készül az őszre, ahol a mozgásérzékelős kamera segítségével élhetjük át a filmek legjobb pillanatait. A játék demója a minap landolt az Xbox Live-on, három pályát lehet kipróbálni benne.

Készül a Harry Potter for Kinect

A Warner Bros. bejelentette, hogy új Harry Potter videojáték jelenik meg, mely kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős technológiájára épül. Úgy látszik, a kiadó még egy utolsó bőrt le akar húzni filmes jogokról, reméljük a végeredmény azért elfogadható lesz.