Bejelentették az X360 majdani árát

  • Írta: Daks
  • 2005. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft a mai lipcsei Games Convention játékkiállításon közzétette az Xbox 360 majdani ajánlott fogyasztói árát.
A Microsoft a mai lipcsei Games Convention játékkiállításon közzétette az Xbox 360 majdani ajánlott fogyasztói árát.


Mint eddig is tudtuk, az X360 két fajta csomagban lesz majd elérhető:

- Xbox 360 Core System: tartalmazza az alapgépet, egy vezeték nélküli kontrollert, egy cserélhető előlapot és egy Xbox Live Silver Partnership kártyát. A csomag ára 300 Euró (75000 FT).
- Xbox 360: tartalmazza a konzolt, egy 20 gigás merevlemezt, egy vezeték nélküli kontrollert és headsetet, egy Ethernet kábelt, egy távkapcsolót, egy előlapot és természetesen egy Silver Partnership kártyát. Az ára 400 Euró (100000 FT).


Ugrás a galériához

A kiegészítők árlistája is nyilvánosságra került ma, eszerint egy előlap 20 Euró, egy merevlemez 100 Euró, egy memóriakártya 40 Euró, egy kontroller 50 Euró, egy headset 20 Euró valamint egy távkapcsoló 30 Euróba fog majd fájni. Hasonló borsos ára lesz majd a hozzá kapható kábeleknek is, melyek mindegyike egyenként 25-30 Euró között mozog majd. Hasonló, mintha egy régi Trabantot vennénk: többet kell majd rákölteni, mint amennyibe a gép maga került... :)
3.
3.
Ca$h
Ezen kivul a hozzzavalo tavkapcsolo sem utolso dolog, elolappal... Vegre tudom majd DVD-nek hasznalni... mondjuk nem hiszem hogy surun fogom... :)))
2.
2.
Ca$h
En valszeg majd a vinyos valtozatra voksolok... mivel most is egy 20gigas vinyo van a gepemben es el sem tudom kepzelni azt, hogy mit kezdenek egy memoriakartyaval, amire semmi sem fer ra... A vinyomon kb. 50.000 egyseg kimentett allas van, es meg mindig csak azt irja ki, hogy a szabad hely 50.000+... :))) vicces! Aki ehhez mar hozzaszokott nem tud leszokni rola. Mind a kozel 100 jatekomnak az osszes kimentett allasa rajta van!!!
1.
1.
Daks
75 ezer nem olyan veszes penz egy nextgenert, nemdebar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...