E3 2012: A Bungie is kihagyja

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 28.
  • Hír
Link másolása
Két játékot néznénk már meg nagyon szívesen, a Respawn Entertainment újdonságát és a Bungie-Activision koprodukciót, viszont mostanra bebizonyosodott, hogy mindkét projekt kihagyja az idei E3-at, egyik anyag bejelentésére sem kerül sor a jövő héten.

Miközben a Halo 4 nagy valószínűséggel ismét hallat magáról, a sorozat eredeti fejlesztője, a Bungie nem készül bejelentéssel az idei E3-ra, így nem tudjuk meg most sem, min munkálkodnak a srácok az Activisionnal kötött paktum keretei között. A Bungie a hivatalos oldalán árulta el, hogy semmilyen formában nem lesz jelen a kiállításon, pontosabban néhány munkatársuk körbenéz majd, viszont bejelentést egyikük sem fog tenni.

A Bungie, miután 2007-ben függetlenedett a Microsofttól, 2010-ben jelentette be, hogy tíz évre szóló megállapodást kötött az Activisionnel, aminek értelmében egy vadi új címen fog dolgozni. Bár a játékról formális keretek között, hivatalosan semmi infó nem látott napvilágot, a szivárgások szerint egy online játszható, sci-fi shooterről van szó, ami a Destiny nevet viseli. Legutóbb a West-Zampella kontra Activision per kapcsán napvilágot dokumentumokban olvashattunk a Bungie-projektről, ebben az állt, hogy a játék 2013-ban jelenhet meg.

Az idei E3-ról a Bungie mellett egyébként a Respawn Entertainment és a Valve is hiányozni fog.

7.
7.
kopic
#4: Bemutathatná az új játékát a Bungie a Microsoft konferenciáján simán, mivel úgy is először 360 exkluzív lesz.
6.
6.
kopic
Jah és hogy a hírhez is hozzászóljak: :((((
5.
5.
kopic
#4: Igen, majd a Micro konferenciáján egy csávó majd játszani fog vele. Am meg a Medal of Honor legújabb része meg tuti hogy a Sony konferencián lesz.
4.
4.
MoRT2195
#1: Attól, hogy nem lesz kint sok kiadó, még maga a játék kint lehet. Sok játék a Microsoft és a Sony konferenciája alatt kerül levetítésre. A Black Ops 2 kiadója az Activision, de az Activision mint bemutató nem lesz kint, viszont a Microsoft bemutat majd 1 gameplay videót róla. De több játéknál is lesz így, csak én a BO2-ről tudok, mert minden hírt sasolok ami CoD-ról szól :D
3.
3.
MoRT2195
#2: Nem, az a VGA-n szokott lenne. Értelem szerűen év végén...
2.
2.
menjapipaba
Amúgy E3-on osztják ki a legjobb trailer díjat, legjobb akciójáték stb-ket?
1.
1.
Tocy
A kérdés lassan az, hogy ki lesz ott egyáltalán?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...