Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Frissítve: A Microsoft újra megvette volna a Bungie-t

Több forrás is megerősítette azt a pletykát, miszerint a Microsoft újra felvásárolta volna a Bungie-t. A felek végül nem tudtak megegyezni, mert a fejlesztőcég nem adta olcsón magát.

Szakított a Bungie és az Activision

Nyolcévnyi házasság után a Bungie úgy döntött, elég volt az elmúlt évek feszültségéből, így tegnap hivatalos oldalán jelentette be a stúdió, hogy búcsút intenek az Activisionnek. A Destiny minden joga a csapatnál maradt.

Kínai tőkeinjekciót kapott a Bungie

A Halo és a Destiny fejlesztője bejelentette, hogy a NetEase nevű kínai játékvállalat 100 millió dollárt fektetett be a stúdióba. A partnerségnek hála Kínában is megjelenhetnek a Bungie játékai, és még több sikeres frencsájz készülhet.

Nem jön több frissítés a Destiny első részéhez

Idén jelenik meg a Destiny 2, ezért ahogy az várható volt, az első részhez nem érkezik már több frissítés. A terméktámogatás azért természetesen nem fog leállni, de játékmenetbeli változtatásokra már ne számítsunk.

A héten leplezik le a Destiny utolsó eventjét

A Bungie megerősítette, hogy a héten kezdődő livestream-sorozatban rántja le a leplet a Destiny utolsó frissítéséről, az Age of Triumph-ról. Már egy rövid teasert is kaptunk a várható tartalmakról.

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.

Destiny: Rise of Iron - ma indul az ünnepi buli

A Bungie kiadta a Destiny: Rise of Iron ünnepi eventjének launch trailerét. A The Dawning névre keresztelt mókában bárki részt vehet, külön öröm, hogy visszatér a Sparrow-verseny is.

Újabb csapatot állítottak rá a Destinyre

A Bungie és a High Moon Studios mellett most már a Vicarious Visions is a Destinyn dolgozik. A New York-i csapat különösen elfoglalt mostanság, azonban úgy hírlik, a Skylanders miatt már nem kell aggódnia.

Két hét múlva mutatkozhat be a Destiny 2

Azt maguk a készítők sem tagadják, hogy készül a Destiny folytatása, sőt azt is tudjuk már, hogy jövőre tervezik kiadni. Most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor fogják bemutatni?

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.