E3 2012: Bejelentésre készül a Quantic Dream

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 29.
  • Hír
Nem kevesebb, mint két projektjükről ránthatják le a leplet a Heavy Rain fejlesztői a jövő heti E3-on. A június 4-i Sony konferencián ott lesz David Cage, a stúdió fejese - számolt be a konkrétumokról a CVG munkatársa. Lehet, hogy közük lesz a GDC-n bemutatott KARA techdemóhoz?

Minden jel szerint a Quantic Dream a soron következő E3-on bejelenti következő játékukat. A Heavy Rain és a Fahrenheit fejlesztői legkevesebb két projektet készítenek a Sony-nak, de az még nem biztos, hogy PlayStation 3 mellett a Vita is szerepel-e majd a támogatott platformok listáján. 

Annyi bizonyos, hogy David Cage bemutatja következő játékuk teaserét a japánok sajtótájékoztatóján, június 4-én. A szóbeszédek szerint a rejtélyes címnek már köze lehet a márciusban bemutatott KARA techdemóban látott technológiához. Van még potenciál a PS3-ban, s a Quantic Dream az egyik legjobb csapat a határok kitágításához.

Mi ott leszünk a konferencián, reméljük, hogy Ti is.

9.
9.
Tibi
elírtam az előző hsz-em válasz a 7-esre
8.
8.
Tibi
#8 Ez egy techdemo, még amikor kijött azt mondták semmi köze egy készülő játékhoz sem.
Egyébként az érzelmeket pont kiszűrni próbálják, ezért akarták először szétkapni szegény robotcsajt.
7.
7.
azureknight0715
Ez a Kara nagyon jól néz ki. Eddig nem is láttam ennyire kidolgozott karaktert mint a csaj. Bár a történetéről jó lenne valamit tudni,mert ebből csak annyit lehetett kiszűrni hogy egy robotot készítenek megpróbálva emberi érzelmekkel, mindennel elkészíteni.
6.
6.
strike19
Jó lesz ilyenkor már jövőhéten. Várós.
3.
3.
KeXxX
már most azt mondom hogy tuti vétel lesz mind 2 játékuk :D
2.
2.
Yanez
Alig várom már!!!A Quantic Dream-ben biztos nem fog csalódni az ember. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...