E3 2012: Castlevania: Mirror of Fate bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Immár hivatalossá vált, hogy érkezik a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, mely nem a nagygépes folytatást takarja, hanem a Nintendo 3DS-re megjelenő fejezetet. Ismét a spanyol MercurySteam bábáskodik a játék felett, mely méltó utódnak néz ki. És nem lesz 2D-s.

A Nintendo Power magazin közölte le az első részleteket a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate-ről, mely az előzetes szóbeszédekkel ellentétben mégsem hagyományos, 2D-s játékot takar, hanem teljes értékű, a nagygépes Lords of Shadow-ra hajazó Castlevaniát. Mondhatjuk, hogy rendjén van az elgondolás, kár, hogy csak Nintendo 3DS-re kapjuk meg.


A játék főszereplője Trevor Belmont, aki kiválóan ért a harchoz és az éjszaka lényeinek likvidálásához, a játékot mély harcrendszer jellemzi. Lesz egy másodlagos fegyverünk is egy bumerángra emlékeztető kard személyében. A fény- és árnyékmágia visszatér, de dobálhatunk elektromos bombákat is a szörnyetegekre. A tapasztalati pontokkal új kombókat nyithatunk meg. Szóval igazi Lords of Shadow-címmel van dolgunk. Aki viszont a HD-konzolos folytatásra vágyik, meg kell várnia az E3-at. De psszt.

25.
25.
Kumite
#23: Hát igen, elég egyedi cucc. Láttam már én is 1-2-szer ebayen, de persze mindig horror áron volt.
Az tuti, hogy egy ilyen bármelyik "videójáték" gyűjtemény egyik csúcs darabja lenne, abszolút nézve, nem is csak GC kategóriában.

Első napos dolgokkal én is így vagyok. Pl. Kid Icarus Uprising volt ilyen utoljára, előtte Zelda Skyward Sword limitált kiadás, nyár végén a New Super Mario Bros 2 lesz a következő, ha addig nem jön ki egy olyan sem, ami szerepel a 3DS listámon.
Az engem is meg szokott nyugtatni, mikor belegondolok, hogy mennyi pénzbe van mindez, hogy azért olyan pénzt lehet értük kapni akár 1 héten belül is, amiből 2-3 hónapig simán kihúzz az ember vész esetén.
23.
23.
p3ti
#21: Amúgy nekem a GC gyűjteményem csúcspontja ez a darab lenne : http://images.wikia.com/nintendo/en/images/e/e3/PanasonicQ.jpg

Anno mikor németországban laktam , akkor volt még az 1ik elektro storenak is. Asszem 250 Euro volt , de már nem emlékszem rendesen
22.
22.
p3ti
#20: Annyira nem sok :) Főleg hogy első napos vétel volt az xbox , ami már 2006ban volt. Ennyit én sem tudok végig játszani , főleg munka és kapcsolat mellett lehetetlen ennyi időt rá szánni. Pl. boxra nem is veszek szinte új játékot . Mindig benne vagyok vmi régebbi gamebe amit már elkezdtem . Csak olyan gamek az első napos vételek mint pl. Battlefield 3 vagy Diablo 3 . Aztis azért ,mert haverok ragaszkodtak hozzá :) Retro pedig teljesen más tészta , régi szép emlékek , nosztalgia . Pl. Resident evil 2őt toltam végig nemrég , és még mindig parás volt :) De ahogy írtad , erre rengeteg idő és anyagi kapacitás kell. Én úgy vagyok vele hogy , nem dohányzom , nem iszom , és ez az 1etlen hobbim jelenleg. Ha netán történik valami , akkor még viszonylag jó áron el is tudom adni őket , mivel vigyázok mindenemre . Főleg ha jó állapotú retro dolgokat tudsz vásárolni , ebayen el tudod passzolni többszörösért.
21.
21.
Kumite
#19: #17-es választ vártam, köszi ;)
20.
20.
Kumite
#18: Meg is kaptam a választ, köszi :)
Szintén zöld a játsztós XL-em, nagyon szép gép :)

Azért a box 100 játék durván hangzik ;)

Nem az a baj, hogy lemegy az ember fél élete, mire mindent megszerez, amit akar. És mégcsak nem is az, hogy mennyibe fog fájni anyagilag, hanem hogy tizedével sem fogok tudni játszani, ahol a tizedét még nagy jóindulattal mondtam a huszada helyett. Nincs rá idő, hogy az ember bepótoljon 30 év lemaradást minden fronton. Még csak N fronton is lehetetlen lesz, nemhogy a többi. És akkor még a PC-ről nem is szóltunk ugye egy szót sem.
19.
19.
p3ti
#18: Hát , hogy érted a Polc/szekrény-t ?:) Mert nekem itt dekkol a vitrines , és az dugig van boxos játékokkal . Plusz még a retro . Ha ezt mind leírnám nem végeznék holnapig sem:)
18.
18.
Kumite
#16: Ez a számadat is okés, de én arra gondoltam, hogy polc / szekrény fronton mi a helyzet :)

Egyébként a keresés az egyik kulcsszó, a másik pedig a kivárás, hogy felbukkanjon valami alacsony induló árral és ne menjen fel túlságosan a végére.
Vagy valahol kiárusítsák a "senkinek nem kellő" régi konzolokat, játékokat (tavaly, Interspar, bontatlan Game Boy Advance -ok 5000-ért).
17.
17.
p3ti
#15: Hát , én a GCre gyúrok keményen :) Sikerült megvennem az összes resident evil részt , beleértve a 2. és 3. részt , illetve a code veronicat is . Majd jött a windwaker Limited edition , használatlan VIP kóddal , 7Kba fájt , de makulátlan állapotos . Baten kaitos 4be fájt , szintén új VIP kóddal , illetve most még a killer7 fóliásan . Amit nagyon keresek de lehetetlen megtalálni : Pikmin 2 és a fire emblem . A metal gear solid : Twin snakes pedig meglesz hamarosan (remélem) . Amúgy énis 25ért vettem a DSI xl-t , zöld kivitelbe(újonnan) . Ezen kívül a boxon már bőven túlléptem a 100 játékot , eredetibe :) Itt dekkol még a PS3 , és a dreamcastal el akadtam , pedig ahoz is sikerült beszerezzek 1-2 címet (1000-2000ftért) . A ps1 is bővül szépen lassan ... de ha netán minden platformról sikerül összeszednem azokat a címeket amiket szeretek , sztem lemegy a fél életem. Töményen ennyi ^^
16.
16.
p3ti
#15: Tudom , ebayn folyamatosan szoktam vásárolni , mind a németen , mind az angolon. Ezért tudom hogy mennyire ritka és drága . De van hogy kifog az ember 1-2 "relikviát" olcsón . Baten kaitost 4ezerért vettem , szinte új állapotba , használatlan VIP kóddal . Killer 7et meg szintén , fóliásan . Csak keresni kell, és talál az ember :)
15.
15.
Kumite
#14: Íme jó drágán a FE:
http://www.ebay.co.uk/itm/Fire-Emblem-Path-Radiance-Near-Mint-Complete-PAL-UK-Nintendo-Gamecube-/130701652811?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item1e6e6cf34b

Bár ahogy nézem a Baten Kaitos sem lehetett olcsó.

Én 2 hete vettem játszós DSi XL-t 576-ban újonnan 25ért. A gyűjtői Mario 25th Editionért pedig 37et fizettem a hozzá tartozó New Mario Bros játékkal együtt 1 héttel előtte, az szintén olyan, mintha új lenne.
Mi volt az a nevetséges ár érte?

Sajnos még nagyon-nagyon messzi vagyok egy teljesnek mondható gyűjtemény birtoklásától, egyelőre az N handheld mondható elfogadhatónak úgy, hogy kb 40-50 cím hiányzik a 85 mellé még játék fronton, pedig abból a 85-ből legalább 70 a toptop játék... Gépből már csak GB Light-ból és Virtual Boy-ból hiányzik egy teljes dobozos, akkor minden N mobilból újszerű, karcmentes, hibátlanom lenne :)
És akkor még NES, SNES, N64, GC sehol sincs, mégcsak gép se, nemhogy játékok (szintén legalább egy 200 darabszám körüli tétela "vége"), Wii-hez is hiányzik még legalább 15-20 cím + a 25th Mario piros Wii gép. 3DS-re is kellene még 4-5, amit akarok az alább felsoroltakon kívül és ahogy írtam, jön a Wii U is.

És ha mindennel megvagyok és megnyertem a Lottó 5-öst is, jöhet a Sony PS1, 2, PSP, Sega Dreamcast, Saturn, Master System, Megadrive, Game Gear, XBox, 360, fogalmam sincs milyen sorrendben :)


Azért jó látni, hogy más is van, aki annyit költ a gyűjteményére, mint egy kisebb ország költségvetése :D
Valami fentihez hasonló számadatokat tudsz mondani a saját cuccokról?
14.
14.
p3ti
#9: Fire Emblemet már évek óta keresem nintendo Gamecubera :) Most hogy sikerült megvegyem a Baten Kaitos-t és a killer 7et fóliásan , már csak ez hiányozna a gyűjteményemből . Amúgy ma sikerült be újítanom egy DSi XL-t , újonnan , nevetséges árért.
13.
13.
Kumite
#12: Ez király mondás, elő fogok állni vele:)
A 3DS címekhez még mindenképp felvenném a Kid Icarust és persze a Mario 3D Land-et.
Donkey Kong Country Returns 2 -re azt hiszem én sem haragudnék egy kicsit sem az N-re, akár 3DS, akár Wii U. A DKCR valami csoda Wii-n, de ezt Te is tudod :)
12.
12.
daenath
#11: Sok sikert a bnohoz es gyozkodesehez, szerencsere a felesegemet nem kell gyozkodni ilyen temaba, mondasa: Inkabb ithon kockulj a konzolodon mint kocsmaba jatj reszegedni :)))))) ;)
Az biztos hogy iden valamikor beszervalok egy 3DS-et, marcsak a Mario Bros 2, Castlevania, Kingdom Hearts es Epic Mikey miatt is, de titkon remelem hogy lesz majd Donkey Kong is.
11.
11.
Kumite
#10: :)
Van összesen 17 N handheld itthon dobozostul, szóval tőlem hurikán is jöhet :D
Persze nem 2 fillér lesz, majd szelektálni kell és felét használtan megvenni a későbbiekben. Vagy ajándékba kérni, de ezt még le kell harcolni bnővel, hogy beleegyezzen, hogy azt vesz nekem, az elveivel szembeszegülve :D:D
10.
10.
daenath
#9: Azert ennyi gama nem 2 filer :D Csak nehogy 20 kilora fogyoz E3 utan:))))) Aztan akaszthatod nyakba a DS-t 3DS-t hogy el ne fuuuuujon a szel :))))))
9.
9.
Kumite
#8: Még sosem játszottam Castlevania játékkal. Lehet beszerzek egyet DS-re, mielőtt ezt megveszem.

By the way mocskos sok jobbnál jobb játék jön 3DS-re. Egyszerűen nem tudom, hogy melyik ujjamat, mit ujjamat, kezemet harapjam meg:
* Luigi's Mansion 2
* New Super Mario Bros 2
* Paper Mario
* Rayman Origins
* Castlevania
* Kingdom Hearts DDD
* Heroes of Ruin
* Epic Mickey - The Power of Illusion
* Monster Hunter 4
* Fire Emblem
* Professor Layton

11 top játék az év második felére. És ezek még csak a bejelentett cuccok, a meglepetések sehol sincsenek ugye. Melyiket hagyjam ki, hogy maradjon keret HDTV + Wii U + nyitó játék jóságokra is...?! :O

OMG már alig kell várni E3-ig, utána lehet kenyeren és vízen élni :)
8.
8.
daenath
#5: Titkon remeltem hogy 2D lesz, mint anno a Dawn of Sorrow vagy Portrait of Ruin DS-re, kar no de kivancsian varom majd az infokat rola :)
5.
5.
Kumite
#1: Jó, hogy jön 3DS-re :)
4.
4.
Adon_trollface
Kár hogy nem egy 2D-s Metroidvania stílusút csinálnak...
3.
3.
sleki666
Valóban kár, de az E3-on tuti lesz bejelentés nagygépes verzióról. Nagyon király lenne egy új rész, az előzőt nemrég vittem végig és hatalmas volt. Kihívás van benne bőven, iszonyú hangulatos környezet, jó kis fejtörők. Remélhetőleg egy új rész csak rátenne egy lapáttal és akkor mi örömködhetünk.

1.
1.
Yanez
Kár,hogy csak DS-re jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...