Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate 3DS

Nintendo 3DS-en folytatódik a Castlevania: Lords of Shadow.
Típus: Akció, Kardozós, TPS

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Természetesen az Xbox Live Gold-előfizetők sem maradnak ajándékok nélkül decemberben, ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játéknak örülhetnek a Microsoft-hívők.

Már Xbox One-on is játszhatjuk a Castlevaniákat

Négy újabb klasszikus címmel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája. A Just Cause 4-re a széria első részével készülhetünk, de ismét beizzíthatjuk a Castlevania: Lords of Shadow-játékokat is.

Vérbő traileren a Castlevania második évada

Október végén tér vissza a Castlevania a Netflixre. A hónap elején már kiderült a második évad premierdátuma, most viszont megérkezett az első hosszabb előzetes az animációs sorozatról. Trevor Belmont nem ismer könyörületet.

Íme, a Castlevania-sorozat szinkrongárdája!

Jövő héten válik streamelhetővé a Netflix animációs sorozata, amely a Castlevania alapján készül. A minap bemutatkozott az adaptáció szinkrongárdája: Trevor Belmontot Richard Armitage alakítja.

Animációs sorozat készül a Castlevania alapján

Animációs sorozat készül a Castlevania alapján - jelentette be a Netflix. Az első évad valamikor 2017-ben láthat napvilágot, de a producer elmondása szerint már a folytatás is tervben van.

Harmincéves a Castlevania-sorozat

Tegnap volt harminc éve, hogy bemutatkozott Japánban az első Castlevania-játék, és így kezdetét vette a Konami sikersorozata. A több évtizedes múlt ellenére úgy tűnik, egy darabig nem kapunk értékelhető folytatást a címhez.

Távozik a Konamitól az új Castlevaniák producere

Dave Cox tizenhét éve dolgozott a Konaminál, ő volt a producere többek között a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatnak is. Az imént bejelentette, hogy elhagyja a kiadót, új kihívásokat keres.

PC-re is jön a Castlevania: LoS – Mirror of Fate HD

A Konami megerősítette, hogy számítógépeken is napvilágot lát a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, a MercurySteam sorozatának mellékága. Ráadásul nem is kell sokáig várni rá: még ebben a hónapban érkezik.

Castlevania - ajándék a PS3-as előrendelőknek

Ha előrendeled a Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3-as verziójának digitális változatát, akkor a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-et is megkapod, méghozzá teljesen ingyen!

Castlevania: LoS - Mirror of Fate HD - launch trailer

PlayStation Networkön is tiszteletét tette a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD, s ennek apropóján befutott a játék launch trailere. A vásárlók megkapják a nagygépes Lords of Shadow 2 demóját is.