E3 2012: Itt a Hitman: Absolution expós trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 30.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Square Enix megígérte, ezen a szép, napsütéses délutánon befutott a Hitman Absolution E3-ra szánt előzetese. 47-es ügynök éppen sebeit nyalogatja egy misszió után, amikor egy csapat latexruciba öltözött menyecske üt rajta, régi munkaadója jóvoltából. Háború lesz.

A The Saints névre hallgató bérgyilkoscsoport öltözőjébe mi is elbújnánk pár pásztoróra erejéig: az ICA megbízásából ténykedő kompánia tagjai egytől-egyig szexi nőkből áll. Szegény 47-es ügynök nem egy orgiában vesz részt, hanem meg kell küzdenie velük, ha életben akar maradni. A halálos apácák nem kertelnek sokáig, az összecsapás pedig felér egy kisebb háborúval - vajon ki kerül ki győztesen? A CG-trailer a Visual Works keze munkáját dicséri. Pár infó lesz még a shown, a Hitman Absolution pedig november 20-án jelenik meg.

16.
16.
Scoo
Ennek kérem most a pornó verzióját! :)
15.
15.
givi6
Úgy tűnik XVI Benedek pápa is góré lesz a játékban.
14.
14.
Macifasz
Idióta picsák...azt hitték, csak azért, mert dögösek, és tudnak hadonászni, már van esélyük Mr. 47 ellen. :-D
13.
13.
nex25
Hat en kompletten ugy beszartam hogy a tartaly is eldugult!!!!Ez valami brutalisan joo:D
12.
12.
Czaky
#8: Szerintem nem olyan rossz ez, mégiscsak mégiscsak azt kaptuk a legelső gameplay trailerben, hogy a jó öreg 47 menekül, mivel régi munkaadói nem szeretik a Blood Money óta. Nem lennék meglepve, ha az old school játékmenetbe elrejtenének pár ilyen lövöldözést, és szerintem jól is elsülhet a dolog. Mint ahogy a SA-ban a 17-es ügynököt kellett kiiktatni (kedvenc részem volt), itt egy csapat némbert. Az apróságokon ne csússzunk el, hogy túl sok az akció, szerintem kell is egy kis vérfrissítés az előző részekből is hiányoltam a kreatív gyilkolást. Minden kimerült abban, hogy lelöktünk néhány embert valahonnan, vagy rárobbantottunk valamit, esetleg megmérgeztük. És valljuk be mindenkinek elgurult néha a gyógyszer, mikor 15 kísérlet után sem sikerült a Silent Assassin rang. Most több lehetőséget adnak. hogy lehenteljük a minket állandóan lebuktató őröket.
11.
11.
Sun9us
#8: Egyetértek, viszont próbálj meg összerakni, egy jó trailert abból, hogy hogyan tolod ki silent assasinban. A mai vérpistikék, a 2perces videót megunnák, nemhogy magát a játékot. Valahogy el kell adni az új hitmant, és azt ma már csak vérrel, és csöcsökkel lehet. Nekem kifejezetten tetszik, de magát a játékot, tuti hardcore módban fogom vinni.
9.
9.
Yanez
Szép trailer,nagyon szép!Pont ilyennek képzelem a nextgen grafikai szintjét.A játékot meg már millió tűkön ülve várom!
8.
8.
William Munny
Tisztelettel érdeklődnék a Square valamennyi illetékesétől, hogy ennek mi a bús, kínnal kivert istennyila köze van a sorozat szellemiségéhez, hangulatához, meg mondjuk bármihez, amit korábban a 47-es ügynök kalandjai alatt átélhettünk? Már akkor sejtettem, hogy nem csak hogy szar került a palacsintába, de még a tetején lévő olvasztott csoki sem az, aminek látszik, amikor az öreg 47-es eredeti hangját lecserélték, de ez alapján több mint egyértelmű, hogy egy alapvetően lopakodásból, illetve nagyritkán rövid, ámde mocskos tűzpárbajokból álló, döntésekkel és opciókkal teli játékból sikerült egy tizenkettő egy tucat tps-t készíteni. A saint's rowban volt ilyen baromság, hogy prostinak öltözött bérgyilkosokat kellett szakmányban lehiggasztani lőfegyverekkel, de annak ott és akkor helye volt, a hitman játékokhoz annyira illenek az ilyen blődségek, mint tehénre a gatya.
7.
7.
giga321
Aaaazigeeen. Nem kicsit komoly. Nagyon várom már de a sniperest is pcre
6.
6.
Lacek896
Ejha! Micsoda apáca nénik! :)
5.
5.
zoenn
#1: A forgalmazó még téged is megelőzött, bocsi.
4.
4.
Sun9us
Iszonyat cool. :D
Bár megint az akciót erőltetik....de attól még marha jól néznek ki az apácák.
3.
3.
SSJ Gábriel
#2: :D Jobboldalt friss kommenteknél az enyémet írja korábbinak, de itt a tiéd van lejjebb XD
2.
2.
dante92
Két első kommentes :D
1.
1.
SSJ Gábriel
1.
1.
dante92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...