E3 2012: Dead Space 3 képözön

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Képek
Link másolása
A mai napig kellett várni a Dead Space 3 első igazi, ingame screenshotjaira, melyek az összes eddig felröppent szóbeszédet megerősítenek. Isaac Clarke tényleg társat kap, a sorozat új, jeges helyszínen folytatódik, s emellett öltözékünkön is történt némi változás. Vigyázat, durva anyag!

A legfőbb változás a Dead Space 3-ban, hogy Isaacnek társa is lesz - talán pont a tegnapi képregény hőse, John Carver? S mégis hogy csatlakozik majd egy izomagyú, laza srác hősünk mellé? Azt még nem tudni, de a korábbi pletykák arról szólnak, hogy Isaac nem csupán a nekromorfokkal, hanem belső démonjaival is küzd, könnyen lehet, hogy csak képzelt barát lesz a társa. Minket ez nem különösebben érdekel, az már inkább, hogy a Dead Space 3-ban kooperatív mód is helyet kap - ez már tuti!

Az EA csak a hétfői sajtótájékoztatóján rántja le a leplet a folytatásról, de mi már ugye okosabbak vagyunk. A Dead Space univerzum kiterjed, egy új helyszínt ismerünk meg - s ez a legfontosabb. További részletek leghamarabb hétfő este várhatóak.

35.
35.
Andrew
#32: Egyetértek veled király,hogy lesz benne co-op mód
34.
34.
SLi
Szerintem az első két rész se volt félelmetes, inkább "ijesztgetős" ( nem tudok jobb szót rá) volt, a zajokkal, meg a hirtelen elő ugró szörnyekkel. Félni meg megijedni nem ugyanaz. A szörnyektől meg lehetett ijedni egy pillanatra de nem voltak félelmetesek, hiszen pillanatok alatt végezni lehetett velük.
Ami így eszembe jut és konkrétan félelmetes volt az az AVP 2 marine kampánya, leginkább az is legnehezebb fokozaton, mivel ott minden ellenfél más-más okból de sokkal erősebb volt, minta tengerészgyalogos.
33.
33.
Göndör
sztem akár ezt a hetet is kilehetne nevezni E3 2012-nek!:) folyamatosan jönnek a hírek...
32.
32.
p3ti
#28: Pont hogy a coop lenne a lelke , főleg ha marad a horror.
30.
30.
Dragonborn
Végre csak jelennyen már meg
29.
29.
kopic
#28: Jó hír ? Hát sztem cseppet sem az.
28.
28.
mugen
Na végre valami jó hír! Én is csak remélni tudom, hogy nem erőltetik bele a co-opot.

Már csak azt mondja meg valaki, hogy ebből a 7 képből hogyan jön le az, hogy kinyírják a horror faktort.
27.
27.
p3ti
Legyen jó parás , és legyen co-op , nekem nincsen több kívánságom :)
26.
26.
Mortis
25.
25.
AzRaeL
Ez is várós darab lesz :)
24.
24.
xICEMANx
"Holt tér" 3 :D:D:D ha emlékeztek...
23.
23.
stratos55
#8: azért mert láttál egy kabátos képet? ne röhögtess, akkor ezek szerint az egész játék majd azon az egy helyszínen játszódik ?igen, 12 órán át fogsz majd forgolódni, meg futkározni azon az egy képnyi területen. ti tényleg ennyire sekélyesek vagytok ?
22.
22.
Inferno
#11: Hát sztem coop singlebe is keményen benne lesz mivel asszem tagnap jött egy video a másik kari úgymondd előéletéről thát sztem benne lesz + így azért kinyírják a horror faktort mert már a 2 se volt annyira dúrva így meg főleg,de így nem mondhatja senki h nem elég változatos a játék! :D
21.
21.
Gotham123
20.
20.
DON GONDOCS
Army of Dead Space? (Army of Two) Hát ez érdekes lesz.
19.
19.
kopic
Társunk is lesz majd a sztoriban? NOOOOOOOO!!!!!!!!!!!:(:( Rohadjál meg EA köcsög!
18.
18.
Dreadlox
az első rész se volt egy túlélőhorror de azért volt egy hasonló atmoszférája, de igy hát engem legjobban a lost planetsre emlékeztet igy....majd kiderül mi lesz
16.
16.
AmreyP
Az 1 a legjobb többi már mind csak távolodik töle,ez általában mindig igy van. Ha nem változtatnak semmit azt mondják rá amjd hogy ugyanaz rókabör,de ha változtatnak akkor legtöbbször azt mondják rá hogy de jó volt az első részbe. De azt nem fogom megérteni ha sikeres at 1 akkor miért akarnak utánna akciót csinálni belöle...elcseszik mint resident evil.
15.
15.
giga321
Remélem azért a parát nem felejtik ki belőle. Első részénél többször is megijedtem. A második jó volt jó volt de szinte sima akció volt egyszer se paráztam. Remélem visszahozzák a parát.
14.
14.
keiji maeda
#12: ráadásúl ha belegondolsz meg se magyarázták hogy a 2. részbe hogy került bele megint a halhatatlan ,mert az elsőbe oké meg volt magyarázva be volt mutatva, de a 2 be mg csak benne volt és szivatott...
13.
13.
Ecneb
Aranyos, hogy pár ember kb 5 képről megmondja, hogy meg lett-e erőszakolva a játék vagy sem. Szerintem, majd ha megjelenik, megveszitek és rossz, akkor szabad szidni, de addig látatlanban meg minek? 1. rész remek volt, 2. szintén és egészen biztosan a 3. sem fog csalódást okozni. Tessék türelmesnek lenni!!!
12.
12.
Kreto
Én bosszút követelek a 2. rész utolsó 1 órája miatt. Engem az a rohadt szörny halálra szivatott (ami összerakja magát). Nem tudtam megadni neki a végtisztességet de nagyon vágyom rá.
11.
11.
ReNegAdE
Én imádtam mind a két részt!Viszont remélem hogy a coop csak valami kiegészítő eleme lesz a játéknak!
10.
10.
Scoo
Co-op? jó ötlet, csak könyörgöm ne a single-be legyen! Azzal megölik a DS legfőbb erejét, a félelemet és a kiszolgáltatottságot.
9.
9.
barackostej
A Dead Space Lost Planetes lesz, a Lost Planet meg Dead Spaces? Ki érti ezt? A sztori azért remélem a harmadikra túljut azon a sémán, hogy megtámadják a nekromorfok Isaac tartózkodási helyét és őt csicskáztatja mindenki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...