Dead Space 3 PC, PlayStation, Xbox

Kietlen havas bolygón játszódik a harmadik rész, magvas kooperatív módot is raktak bele.
1678203426

Felfedték a márciusi Xbox Game Pass-játékokat

Ahogy minden hónapban, az Xbox Game Pass-előfizetők márciusban is üdvözölhetik a játékok egy újabb hullámát. Azonban az éremnek két oldala van: számos alkotástól el is kell köszönniük a tavasz kezdetével.
1677394800

A Dead Space 2 remake-jéről kérdezősködik az EA

Az Dead Space-remake sikereit látva puhatolódzni kezdett az Electronic Arts. A kiadó azt szeretné felmérni, hogy érdekelné-e a játékosokat, ha a Dead Space 2 is megkapná a maga alaposan felújított változatát.
1674491400

A Dead Space-remake még a saját technikai igazgatójának is túl ijesztő

David Robillard technikai igazgató egy interjújában elmondta, hogy amikor éjszaka játszik a Dead Space remake-kel, nem tud fejhallgatót használni.
1673622000

John Carpenter lebuktatta a Dead Space-film érkezését?

A legendás filmkészítőt és a Dead Space-t nem most halljuk először egy mondatban. Könnyen meglehet, hogy egy elszólással John Carpenter lebuktatta a Dead Space filmes adaptációját.
1665640800

John Carpenter szívesen készítene Dead Space-filmet

Ha egy valakit szívesen látnánk egy Dead Space-filmadaptáció mögött, az jó eséllyel John Carpenter lenne. A lelkes játékos hírében álló legendás horrorrendező szívesen vászonra vinné Isaac Clarke vérfagyasztó kalandját.
1661516829

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.
1624280400

Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1592589600

Tovább szállingóznak az EA-játékok a Steamre

Nem lassít az Electronic Arts, és még több Origin-exkluzivitásban tartott játékát tolja át a Steamre, így lassan most már tényleg az összes EA-fejlesztés elérhetővé válik a Valve platformján is.
1539500455

Tízéves a Dead Space-sorozat

Az első Dead Space még 2008. október 13-án jelent meg, a fejlesztést az EA Redwood Shores (későbbi nevén a Visceral Games) végezte. Az űrben játszódó horrorjáték három részt élt meg - lássuk, hogyan nézne ki modern köntösben!