E3 2012: Bejelentik az új Splinter Cellt?

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Ubisoft a jövő heti E3-on végre bejelenti a Splinter Cell hatodik részét, legalábbis a NeoGAF fórumain erről olvasni mostanság. Az információt megszellőztető úriember állítólag már látta a játék promóanyagát, Sam Fisher jobb formában van, mint valaha, nyoma sincs az ősz hajszálaknak!

A pletykák szerint érdemes lesz popcornt betárazni a Ubisoft sajtókonferenciájára, a francia cég végre leleplezi a Splinter Cell hatodik részét. A kiadó ugyan formálisan még nem jelentette be a játékot, azt már régóta lehet tudni, hogy Sam Fisher története folytatódik, és hogy a szépséges Jade Raymond torontói stúdiója dolgozik rajta.

A mostani infók szerint a Splinter Cell 6 végleges címe Splinter Cell: Blacklist lesz, a megjelenése pedig 2013 januárjában várható PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra - Limited Edition is készül belőle. A NeoGAF fórumán olvasható bejegyzés szerint Sam Fisher jó kondiban van, az állítólagos promóanyagokon a szokásos felszerelésében feszít, és egyáltalán nem tűnik gondterheltnek, mint korábban. A történet a Conviction folytatása lehet, és ahogy az alcím is sejteti, egyfajta feketelista körül forog majd, amin emberünk ellenségei szerepelnek...

14.
14.
hl89x9
hát nekem nem jött be a Conviction, ezért remélem nem arra fog hasonlítani
12.
12.
JcGross
#11: Igen, az nagyon jól esne, mert ez a shift-es váltogatás iszonyat idegesítő volt. Sosem tudtam mikor gugoltam, hogy most éppen futni fogok ha felállok vagy sétálni, és nem egyszer történt már meg, hogy megnyomtam a shift-et mikor gugoltam, mert futni akartam, és elkezdett sétálni és ezért haltam meg. Szerintem azt kellett volna, hogy ha nyomva tartod a shift-et akkor fut, ha nem nyomod sétál. De a legjobb megoldás szerintem is a Chaos Theory-s oldschool görgős váltás lenne.
11.
11.
The Lone Drow
#10: Én azért remélem, hogy a PC-s verzióban újra felbukkan majd a scrollal való mozgás sebesség váltás. Egyébként a Conviction sztorijáról valamiért a Bourne trilógia jutott elsőre eszembe :)
10.
10.
JcGross
#9: Hát ezzel vitatkoznék. Valóban nem rossz kontrollerrel sem, főleg a futás/sétálás váltogatása miatt billentyűzeten, de az utolsó páylát már sehogy sem tudtam kontrollerrel végigvinni, muszály voltam egérre váltani mert annyival könnyebb célozni. (Konkrétan arról beszélek mikor a vice-president-et kell elkapni)
9.
9.
KeXxX
jól hangzik. konzolon könnyebb az irányítása mint pc-n.
8.
8.
hakydakillah
3. ezzel én is így vagyok :-) Szerettem az összes részt, a Conviction viszont extra zseniális lett.
7.
7.
Ghost16
Há hogy a viharba ne lenne pc-re?""
6.
6.
The Lone Drow
" az állítólagos promóanyagokon a szokásos felszerelésében feszít" Hell yeah. Szerettem a Conviction-t, de a Chaos Theory szerintem a legjobb része eddig a sorozatnak. Pont tegnap gondoltam arra, hogy bejelenthetik majd az új részt, miután kiolvastam az első regényt.
4.
4.
ReNegAdE
2013-ban jön majd az új Rainbow Six is!Ha ezt a hírt megerősítik akkor boldog leszek,pláne annak örülök a legjobban hogy ez megjelenik majd újból PS3-ra is!:)
3.
3.
Cuppak
Ú de várom már, Conviction volt a legjobb része szerintem, minden részével toltam :)!
1.
1.
BrendOoN
A Conviction az egyik kedvenc játékom. Hihetetlenül jó egyjátékos módja volt, és remek co-op módja is. Haverral osztott képernyőn olyan 150 óránk lehet benne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...