E3 2012: Rabbids Rumble - vérnyulak 3DS-en

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy látszik a vérnyulak levakarhatatlanul jelen vannak a játékvilágban már évek óta. A Ubisoft bejelentette a Rabbids Rumble-t, melyben a világ hét táján, körökre osztott játékmenettel csatázhatunk az őrült tapsifülesekkel. Sőt, az Augmented Reality segítségével kölcsönhatásba is léphetünk velük.

Értetlenül állunk a Rabbids Rumble bejelentése előtt - tényleg nem unalmas már a vérnyulak szerepeltetése? Vagy ez valami francia átok? Mindenesetre a rajongók követelik az újabb porciót, s idén novemberben Nintendo 3DS-en hódítanak ezek az undok karakterek. A játékban hét világot járhatunk be, a játékmenet pedig körökre osztott lesz, számos minijátékkal megspékelve - több, mint 100 nyulat gyűjthetünk össze. A Rabbids Rumble teljes mértékben kihasználja a 3DS hardverét - legalábbis így szól a promóduma.


A 3D és az Augmented Reality segítségével interakcióba is léphetünk a vérnyulakkal, akár a konyhaasztalon, akár a padlón hasalva. Több játékmód áll rendelkezésünkre és a single mellett multiplayer csatákat is vívhatunk. Képek fentebb.

5.
5.
hakydakillah
4. Tökéletesen egyetértek veled! :-D
4.
4.
Vérnyulak for prezident ! Nyúlisten átka és minden WC-Pumpák gonosz szelleme sújtson le mindenkire aki nincs mellettünk, de ellenünk van, végletekig ! :D

Szeretem a Rayman platformer részeit is, de minden idők leginnovatívabb, kreatívabb, szeretni valóbb, zseniálisabb, ötletesebb találmánya ami forradalmibb, mint a kerék, a tűz, az elektromosság, a mag-fúzió feltalálása és az élet értelmének megfejtése: az a vérnyulak megjelenése a számítástechnikában ! :DDD
3.
3.
Danidius
egyébként a gép jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...