E3 2012: Jön a Zeno Clash második része

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak és utalásoknak megfelelően folytatódik a Zeno Clash, az ACE Team az Atlus kiadóval szövetkezve hozza tető alá a szép sikereket elért független fejlesztésű anyag második részét. A Zeno Clash II jövőre érkezik, és természetesen multiplatform lesz.

Az Atlus és a Zeno Clashről, illetve a Rock of Agesről ismert ACE Team hivatalosan is bejelentette a Zeno Clash II-t. A díjnyertes, belső nézetű bunyót kínáló független fejlesztésű anyag folytatása 2013 elején válik letölthetővé PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, rendre a Steamről, a PlayStation Networkről és persze az Xbox Live-ról.

A fejlesztők ígéretei szerint az új rész minden tekintetben túlmutat elődjén, a játékosokra nyitott, szabadon felfedezhető játékvilág, valamint finomított játékmenet és új szerepjátékos elemek várnak. Az első epizód lényei, karakterei és ellenfelei visszatérnek, de természetesen új arcokkal is találkozhatunk majd, mindezt pedig pazar grafika mellett ígérik az ACE srácai. A legfontosabb újdonság, hogy a játék kooperatív módban is játszható lesz, ráadásul a haverok akkor csatlakoznak és szállnak ki, amikor jól esik.

10.
10.
Extol
Épp tegnap kezdtem el játszani a ZC-t, és ez a verekedős-shooter keverék teljesen egyedi volt, maga a pusztakezes harc rendszere, ki merem mondani hogy a legjobb amit eddig játszottam! A világot illetően már nem vagyok túlságosan elragadtatva, meglehetősen bizarr a környezet, de hát ez van, kicsit rajzfilmbe illő, kimondottan groteszk a világa, vegyítve ezzel az First Person-bunyózós rendszerrel, keserédes a végeredmény. Ha a világot befogadhatóbbá tennék még ha az idegen is, akkor sztem simán benne lehet 2013 legjobbjai között.
9.
9.
Optimus Prime
#1: Szürreális, elvont, bizarr. Én azt mondanám nem mindenkinek ajánlott. Nekem inkább tetszett, mint nem tetszett.
8.
8.
JcGross
Hát, az első része, hogy is mondjam... érdekes volt. A vége felé már eléggé monoton és unalmas lett, de maga a világa nagyon egyedi és kifordúlt. Kíváncsian várom ebből mi fog kisülni.
6.
6.
TJJJ
Anno a gamekapocs egyik tesztelője nagyon lehúzta ha jól emlékszem. :D
2.
2.
A művészfilmekkel és "termékekkel" általában az a baj, hogy ha valaki ki meri nyilvánítani nemtetszését vagy abbéli aggályait, hogy a mű alkotójának súlyos problémái lehetnek, eltorzult személyisége, vagy csak szimplán szar amit csinál akkor mindig előveszik a joker kártyát, mely szint a nézőpont képviselője nem érti, értékeli az alkotás alanyát ...

De most őszintén, nem tudom ezt miért írtam ! :DDD
1.
1.
felegyi
Művészi játék... az első anno nagyon megfogott!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...