Zeno Clash 2 PC, PS3, X360

A Punk fantasy világban játszódó, nyers testi erőre épülő Zeno Clash folytatása az ACE Team nevű független játékfejlesztő stúdiótól.

Zeno Clash II teszt

Tegyük fel, hogy szereted a turmixot. Ami egészséges és finom lehet, ha az ember ismerős összetevőket csempész bele, úgymint epret, tejet és jeget. Ám, ha kígyót, békát és salétromsavat, akkor már ehetetlen lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lazul a tempó a héten, igaz, ha van PC-d, és szeretsz elmerülni a Steam kínálatában, akkor rád jó napok várnak. Mi a Far Cry 3: Blood Dragonnal játszunk majd, és megnézzük a Jurassic Parkot 3D-ben.

Dátumot kapott a Zeno Clash 2

Jó hírünk van, egy hónap múlva már nagyban nyüstölhetjük a Zeno Clash folytatását, az Atlus a minap jelentette be a játék végleges megjelenési dátumát. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy tavasszal lesz a premier.

Zeno Clash 2 - furcsa trailer egy furcsa játékról

A chilei székhelyű Ace Team immáron másodjára borzolja a kedélyeket a Zeno Clashsel, amely egy belső nézetű bunyós címnek ígérkezik. Totálisan elborult univerzumban járunk, különféle állatembereket pofozhatunk kedvünkre.

Tavasszal érkezik a Zeno Clash 2

A chilei fejlesztőcsapat, az ACE Team megerősítette, hogy 2013 tavaszán jelenik meg a beat 'em up várva-várt következő része. A Zeno Clash 2-ből három új screenshottal is szolgálhatunk.

E3 2012: Jön a Zeno Clash második része

A korábbi pletykáknak és utalásoknak megfelelően folytatódik a Zeno Clash, az ACE Team az Atlus kiadóval szövetkezve hozza tető alá a szép sikereket elért független fejlesztésű anyag második részét. A Zeno Clash II jövőre érkezik, és természetesen multiplatform lesz.

Folytatást kaphat később a Zeno Clash

A chilei központú játékfejlesztő csapat, az Ace Team mindenkit meglepett a Zeno Clash elkészítésével. Valakit pozitívan, engem speciel inkább negatívan, mindenesetre az üzlet láthatóan beindult. Most épp egy másik játékon dolgoznak, de tervben van a Zeno Clash 2 is.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

Már készül a Zeno Clash folytatása

Folytatódik a punk fantasy világban játszódó, nyers testi erőre épülő Zeno Clash. A játék ismét a Half-Life 2-ben debütált Source motorra épül.