E3 2012: A Beyond lesz a Quantic Dream új játéka?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 4.
  • Pletyka
Az MCV értesülései szerint David Cage, a Quantic Dream fejese ma hajnalban leplezheti le csapatuk legújabb játékát, mely a Beyond névre hallgat. Már korábban tudtuk, hogy Quantic Dream bemutatja új projektjüket a Sony E3-as sajtókonferenciáján, a címre most derült fény.

Számos feltételezés áll fenn a Quantic Dream új játékát illetően: megbízható források szerint az új projekt feszegetni fogja a PlayStation 3 határait - elég csak a GDC-n napvilágot látott Kara techdemóra gondolnunk. Azt maga David Cage is elmondta, hogy új játékukban ismert hollywoodi színészek és színésznők működnek közre - a szinkron mellett a mozgásukat és mimikájukat is kölcsön veszik a srácok.

A párizsi stúdióban nemrégiben valódi castingot tartottak a jelentkezők között, a szerencsés művészek pedig a csapat saját motion capture stúdiójában álltak modellt, fejlett animációs technológiák segítségével.

A Quantic Dream két játékon dolgozik gőzerővel, a PS3-exkluzív címüket mutathatják be ma éjjel. Amerikai források szerint a produktum címe: Beyond. Nem tudjuk hova fokozni a várakozás izgalmát.

6.
6.
Dark_Temptation
#4: én sem :) eléggé szégyenlem, hogy nem vettem még meg!
4.
4.
p3ti
Huuh , és még bele sem kezdtem a heavy rainbe :P
2.
2.
thelegendary
jaj istenkém, istenkém, istenkém........... :D
na fokozzuk má!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...