PREMIER: The Wall

  • Írta: Daks
  • 2005. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Európa, napjaink. Egy fiatal orvost rémálmok gyötrenek, a Föld két űrbéli faj csataterévé változik. Vajon ez lesz bolygónk utolsó háborúja?
Európa, napjaink. Egy fiatal orvost rémálmok gyötrenek, a Föld két űrbéli faj csataterévé változik. Vajon ez lesz bolygónk utolsó háborúja?

A törénet: Egy frissen diplomázott orvostanhallgató egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy éjszakánként szörnyű, embertelen gyilkosságokról álmodik. Miután hősünk ráébed, hogy saját maga követte el a mészárlásokat, már a rendőrségen ül, várva kihallgatását. Nem sokkal később két különböző űrbéli faj csatahajói landolnak a bolygón, hogy itt mérjék össze erejüket. A háború elkerülhetetlen, a Föld romokban - egyedül főhősünkre hárul a feladat, hogy rendet csináljon a hívatlan vendégek között. És, hogy mégis hogy kapcsolódnak a storyhoz a rémálmok? Azt szerintem még maguk a forgatókönyvírók se tudják... :)

A játékot a Sparta: Ancient Wars fejlesztője, a World Forge csapata készíti. Igéretük szerint a saját fejlesztésű motor gyönyörű grafika megjelenítésére alkalmas, a pályák pedig teljesen lerombolhatóak lesznek. A szokásos puncsolás, meglátjuk mi lesz belőle!
3.
3.
lewton6
Pink Floyd játék?! :D :D
1.
1.
Avium
"És, hogy mégis hogy kapcsolódnak a storyhoz a rémálmok? Azt szerintem még maguk a forgatókönyvírók se tudják..." :D:D igen ezen en is elkzedtem gondolkodni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...