E3 2012: Bemutatkozik a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Maga Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója jelentette be a kiadó legújabb sikervárományos címét, a Watch Dogs-t, amin már két éve dolgozik a montreali gigastúdió. Korunk félelmetes számítógépes hálózatát helyezi a középpontba e a külső nézetes, lövöldözős játék. Letettük a hajunkat.

A játék New Yorkban játszódik, ahol egy Aiden Pearce nevű felháborodott céges alkalmazott kirobbantott egy veszélyes vírust. A város számítógépes hálózata mindent tud az emberekről, a cselekedeteikről és a gondolatairól - a beavatottak számára minden információt megoszt a lakosokról. Ráadásul minden összekapcsolódik: a világításért felelős rendszertől kezdve, egészen a társadalom működéséhez szükséges szerverekig. Egy hacker előtt nincsenek határok.

A játékos a rendszer minden funkcióját kihasználja, miközben a komor történet végére ér, egyfajta fegyverként használhatjuk a számítógépeket céljaink eléréshez. Ebben a nyitott világban az egész várost irányíthatjuk. A nyomozás mellett azért parázs tűzharcokra is sor kerül, nem beszélve arról, hogy a város él, lélegzik és konkrétan kurva jól néz ki. Hatalmas sikerre várhat a Watch Dogs PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

37.
37.
csipke8
Sziasztok. Lenne egy kérdésem?Ezzel kezditek:A játék New Yorkban játszódik, ahol egy Aiden Pearce nevű felháborodott céges alkalmazott kirobbantott egy veszélyes vírust. Bocsi de nem Chicagoban játszódik q Watch Dogs?
36.
36.
artur9537
én egyet mondok, ez a játék kicsit tul halat a mai közönséges komoly játékoknál,
serintem a gép igénye is bazi nagy lesz látásból tipelek hogy egy Intel Core I7 3890k
4.0GHz És egy Nvidia GeoForce Gtx 690 4gb videókártya kelesz, ha ubisoft betartja mind azt amit a videóklipen mutatak akor ez a játék az év 2013-mas legjob játéka lesz a világon.
35.
35.
artur9537
ez a játék valami hihetetlen, a fizika a realizm mind egybe ez játék olyan mintha a gta 5 meg max payne 3 egybe lenne és plus a 3D.
34.
34.
Hubert Cumberdale
#33: Valahogy 10x komolyabbnak is tűnik. Az az utcai fight valami hátborzongató. Meg a ruhák fizikája.....
33.
33.
AzRaeL
Komolyan mondom,jobban várom mint a GTA-t o.O Pedig az nagy szó! :D
32.
32.
dyousee
Ismét egy pazar produktum az Ubisoft-tól. És egészen egyedi.
31.
31.
kopic
TE JÓ SZAGÚ ATYAÉG MI EZ ?! Ez a játék büntetni fog keményen!
30.
30.
Gabenx
Nagyon élvezetesnek tűnik a játék, és elképesztő grafikája van, de koránt sem hinném hogy ilyen grafikája lesz a konzolos verziónak is. Az E3-on azt hiszem xboxos kontrollerrel mutatták be a játékot, viszont azt be lehet kötni képre is. Remélem hogy a konzolos is hasonló lesz.
29.
29.
xxxgamer4ever
Az igen! Tetszik, itt valami nagyon komolyat várok!
27.
27.
Pharaoh
Bocsánat:ígérkezik, és igen talán a Deus Ex: Human revolution helyett inkább Syndicate-es beütése van a játékmenetnek!
26.
26.
Pharaoh
Gyönyörűbb, mint az Uncharted, innovatív és hangulatos, mint a Heavy rain és játékstílusra hasonló, mint a Deus Ex: Human revolution! A sztorija izgalmasnak és érdekesnek ígérkazik! Nagy meglepetés!
25.
25.
sober
Legsúlyosabbbbb! rem jön hamarosan.....!
24.
24.
Jenciboy
a játék helyszíne Windy City, ami Chicago virtuális mása, tehát nem New Yorkban játszódik!
amúgy én is nagyon várom, ötletes ez a hacker vonal. :)
23.
23.
d15a5t3r
Erre érdemes lesz odafigyelnem!
22.
22.
dante92
Erre a játékra csak egy szót tudok mondani: aztajóbüdösk*rvaeget!
Baromi jól néz ki! Csak ne legyen rövid!
21.
21.
NoNametheOneandOnly
am persze hogy iPhoneja van :D lehetne inkább egy HTC vagy Samsung :D
20.
20.
NoNametheOneandOnly
szeretem az ilyen sok kütyüs játékokat!! :D
19.
19.
Scoo
#18: Ja és tőlem aztán jöhet akár öt dvd-n, ne ezen múljon :)
18.
18.
Scoo
Eszméletlen!! Nagy meglepetés! Büntet, ahogy kinéz és ahogy ki van dolgozva a világ. A helyszínek, a járókelők, minden és mindenki. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd boxon, mert ha ez így fog kinézni, akkor kezet csókolok a készítőknek.
17.
17.
Drazhar
Már az meglepetést okozott, hogy végre egy játék ami nem szivárgott még ki a bemutatása előtt - hát még, hogy ekkora állat jóság :)
Szkript-gyanú az van (a jelzőlámpásat nem hiszem, hogy bármelyik sarkon ellőhetjük majd) de ettől még jónak néz ki nagyon.
15.
15.
Blyan000
Nagyon patentül néz ki. A szétscripteltség sajnos elég esélyesnek tűnik. Vagy pedig valami brutálisan jól reagálnak a NPC-k benne.
14.
14.
DON GONDOCS
James Bond elbújhatsz. jöhet holnap vagy most vagy hamarabb :)
13.
13.
Lacek896
Ez valami kurva jó! Főleg a klubban amikor megkapja a fegyvert a két karakternek brutálisan kidolgozott az arc mimikája! Öröm nézni ilyen videókat. Hát még játszani mekkora öröm lesz! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...