E3 2012: Gears of War: Judgment gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox Live-on mozgott elsőként a Gears of War: Judgment. Habár a Microsoft konferenciáján csupán egy CG trailert nézhettünk meg, most már tömény játékmenet következik, célkeresztben a kasztalapú multiplayerrel. Felbőgnek újra a láncfűrészek, könny szökik a szemünkbe.

Lehull a lepel a többjátékos Overrun játékmódról, mely egy kasztalapú elfoglaltságnak néz ki. A korábbi eszetlen darálást elfelejthetjük, a Judgmentben taktikázás nélkül semmire sem megyünk. Az Epic munkatársai méltatják gyermeküket - mi hiszünk nekik.

3.
3.
Scoo
Ez végül is a Bestia mód továbbgondolása. Végre a másik oldalt is lehet játszani majd.
"A korábbi eszetlen darálást elfelejthetjük" Úgy legyen, de félek, most is lesz pár félprofi vérpistike akik a játékstílusukkal kiherélik az egészet.
2.
2.
latyaa
Gow 3 DLC :) :D kb ennyit látok benne :D
1.
1.
Az első videón majdnem behaltam ! Olyan, mint anno Wolfenstein, vagy Doom-ban amikor nem volt elég elég erős a géped és le kellett kicsinyíteni a képernyőt, hogy játszható legyen.
Ezek szerint már nincs olyan alacsony felbontás amit be lehetne váltani, hogy elfusson a gépen, ezért kell csökkenteni még szoftveresen is . Gondolom ahogy melegszik a konzol, úgy kell a játék előrehaladtával levenni majd még a képernyő méretet ... :DDD

(Calm down bro's, i'm just joking ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...