E3 2012: Érkezik a Painkiller: Hell & Damnation

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Hihetetlen, de 2004 óta folyamatosan érkeznek halovány folytatások a Painkillerhez. Nincs ez másképp most sem, amikor a NecroVision fejlesztői bejelentették a Hell & Damnation névre keresztelt folytatást. Az ígéretek szerint az eredeti, People Can Fly-féle történetet viszik tovább.

Már a NecroVision-től sem voltunk elragadtatva, így eléggé kétkedve tekintünk a Painkiller: Hell & Damnationre. A játék elsősorban a hardcore, régivonalas rajongókat szeretné megtalálni, akik szeretik a gyors tempót és az eszetlen akciót, lenyűgöző főellenségekkel vívott harccal, valamint csipetnyi taktikázással.

A Nordic Games fejese, Reinhard Pollice büszke az új Painkiller grafikájára, de mégsem a látványé lesz a főszerep, hanem minden a játékos készségein múlik. Amellett, hogy kapunk egy magvas egyjátékos kampányt, nagy hangsúly lesz a multiplayeren is. Az E3-on egy korai változat van kiállítva, a PC-s verzió biztosra vehető, a konzolportokról nem esett szó.

A Dreamcatchertől a Nordic Games szerezte meg a Painkiller-jogokat, miután az eredeti fejlesztők - a People Can Fly - már az Epic sorait erősíti. A lengyel Farm 51 csapatában találunk olyan veteránokat is, akik az eredeti játékon is munkálkodtak, bízzunk benne, hogy ezúttal érdemleges folytatást kapunk. A régi motort sutba dobták, a Hell & Damnationt az Unreal Engine hajtja.

4.
4.
dexzero
3.
3.
drat576
#1: dettó, de még az első kieg, a Battle Out of Hell is egész jó volt SZVSZ
2.
2.
princeps27
figyeld már halálfej csávó skyrimi üveg páncélban tolja
1.
1.
Ecneb
Az első résszel nagyon meg voltam elégedve, utána már valahogy nem volt az igazi a folytatás. Negatívumot nem mondok, erre, kíváncsian várom, de csalódni nem szeretnék megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...